Βίντεο: H έφοδος της αστυνομίας στο διαμέρισμα της Ρούπα

Βίντεο: H έφοδος της αστυνομίας στο διαμέρισμα της Ρούπα

Εντείνονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον Μαζιώτη και τους συνεργούς του - Έρευνες και στην Καλαμάτα από την Αντιτρομοκρατική. 

Εντείνονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον Μαζιώτη και τους συνεργούς του, μετά τη σύλληψη του πρώτου.

Οι Αστυνομικοί «χτενίζουν» Αττική, Φθιώτιδα και Πελοπόννησο, ενώ αξιωματικοί των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων ψάχνουν εξονυχιστικά το διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου στο Μαρούσι, για να εντοπίσουν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα. Σκοπός είναι να βρουν ποιοι μπαινόβγαιναν στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου στο Μαρούσι.

Διαβάστε σχετικά: Βρέθηκε στο Μαρούσι το κρησφύγετο του Μαζιώτη

Από το απόγευμα της Παρασκευής, κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής με πάνοπλους αστυνομικούς κάνουν εφόδους σε:

– Φθιώτιδα, σε σπίτι που φέρεται να σχετίζεται με τον συνεργό του Μαζιώτη, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.

– Καλαμάτα, και συγκεκριμένα στο πατρικό της Πόλας Ρούπα.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Καλαμάτας μαζί με τη συμβολή ανδρών της ομάδας ΟΠΚΕ από την Τρίπολη , απέκλεισαν την οδό Πολυχάρους στο Κέντρο της Καλαμάτας από την οδό Αριστομένους έως και την οδό Αναγνωσταρά.

Οι άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Πολυχάρος και στον αριθμό 4, όπου παλαιότερα διέμενε η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα.

Οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους κάποια πράγματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, ενώ στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας τους ακολούθησαν η μητέρα και η αδερφή της Πόλας Ρούπα που έμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Επίσης συνομίλησαν με αρκετούς ενοίκους της πολυκατοικίας.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ η αστυνομία αποχώρησε από το κέντρο της Καλαμάτας ενώ αρκετοί ήταν οι περαστικοί που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την επιχείρηση από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Δείτε το βίντεο από το tharrosnews.gr: