Το WhatsApp έρχεται στον υπολογιστή σας

Το WhatsApp έρχεται στον υπολογιστή σας
Photo:

Kατεβάστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και «τσατάρετε» ανενόχλητοι. 

Τη στιγμή που όλη η τεχνολογική κοινότητα στρέφεται προς τα κινητά, το WhatsApp στρέφεται προς τον υπολογιστή.

Η πιο διαδεδομένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που μετρά 700 εκατ. χρήστες μηνιαίως ανακοίνωσε την Τετάρτη πως οι χρήστες θα μπορούν πλέον να «τσατάρουν» από τον υπολογιστή τους.

Και γιατί να το κάνουν αυτό; Είναι πολύ πιο εύκολο να μιλά κανείς με τους φίλους του στον υπολογιστή αντί να χρησιμοποιεί το κινητό του, στο οποίο γράφει πιο αργά και φαίνεται πως δε δουλεύει.

Πριν βιαστείτε να χαρείτε, να σας ενημερώσουμε πως η εφαρμογή αυτή χρίζει βελτίωσης, αφού τα iPhone δεν θα είναι συμβατά εξαιτίας των περιορισμών της πλατφόρμας της Apple, ενώ στα Android, BlackBerry, Nokia S60 και συσκευές Windows λειτουργεί κανονικά αρκεί ο χρήστης να έχει τη τελευταία έκδοση του WhatsApp.

Τι χρειάζεται; Οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα Web.WhatsApp.com χρησιμοποιώντας τον Google Chrome όπου θα τους εμφανιστεί ένα QR code.

Στη συνέχεια θα χρειαστεί να ανοίξουν το WhatsApp, να πατήσουν στην επιλογή WhatsApp Web, και να χρησιμοποιήσουν τη κάμερα του κινητού τους για να τραβήξουν φωτογραφία τον κωδικό αυτό. Οι οδηγίες του WhatsApp λένε πως το κινητό του χρήστη πρέπει να παραμείνει συνδεδεμένο με το διαδίκτυο για να εγκατασταθεί η υπηρεσία.