Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να στείλετε λεφτά στο εξωτερικό

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να στείλετε λεφτά στο εξωτερικό

Το Paybybank εξασφαλίζει πως τα χρήματά σας θα φτάσουν γρήγορα στο εξωτερικό μέσω e-banking.

Το Paybybank είναι μία καινοτόμος υπηρεσία της Paylink, κύριου αντιπροσώπου της Western Union στην Ελλάδα, που ουσιαστικά συνδέει τον ελληνικό τραπεζικό σας λογαριασμό με 500.000 σημεία παραλαβής χρημάτων Western Union σε όλο τον κόσμο.

Μπείτε στο Paylink.gr/Paybybank, πραγματοποιήστε την εύκολη δωρεάν εγγραφή και στείλτε μέχρι και €500 ανά μήνα* σε οποιοδήποτε ουσιαστικά μέρος του κόσμου, πληρώνοντας απλά μέσω e-banking, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το γραφείο ή το σπίτι. Τα χρήματα θα αποσταλούν από τον τραπεζικό σας λογαριασμό σε οποιοδήποτε σημείο Western Union, όπου ο παραλήπτης θα τα παραλάβει σε λίγα μόνο λεπτά, μετρητά.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει ακόμη και σε τραπεζικό κατάστημα ή μέσω phone-banking, στις περιπτώσεις όπου υπάρχει η δυνατότητα. Το Paybybank είναι συνδεδεμένο με το διατραπεζικό σύστημα (ΔΙΑΣ) και ως εκ τούτου με όλα τα Τραπεζικά Ιδρύματα στην Ελλάδα και μέσω της Western Union, μεταφέρει τα χρήματά σας άμεσα σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο Paylink.gr/Paybybank ή τηλεφωνήστε στο 2109005000 ή χωρίς χρέωση από σταθερό στο 8001002020.

*Το όριο των €500 ανά μήνα ανά άτομο είναι προσωρινό και σύμφωνο με την πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ρυθμίζει τις χρηματικές συναλλαγές στην Ελλάδα.