Δεν εξαργυρώσατε τα παλιά σας κουπόνια από την Groupon; Μπορείτε να βγάλετε και κέρδος

Δεν εξαργυρώσατε τα παλιά σας κουπόνια από την Groupon; Μπορείτε να βγάλετε και κέρδος

Βαθιά το χέρι στην τσέπη  βάζει η εταιρεία μετά από δικαστική απόφαση.

Το Groupon είναι ένα απ’ τα πιο διάσημα site παγκοσμίως για προσφορές. Τι γίνεται, όμως, αν είχατε αγοράσει κάποιο κουπόνι μεταξύ 2008 και 2011 αλλά δεν τον είχατε εξαργυρώσει; Μαντέψτε. Θα πάρετε επιστροφή χρημάτων!

Έπειτα από αγωγές χρηστών που είχαν αγοράσει κουπόνια τα οποία όμως δεν εξαργύρωσαν η εταιρεία καλείται τώρα να πληρώσει 8,5 εκατ. δολάρια.

Οι αδικημένοι πελάτες που αγόρασαν Groupons μεταξύ 1ης Νοεμβρίου 2008 και 1ης Δεκεμβρίου 2011 μπορούν να λάβουν το 130% της τιμής του αχρησιμοποίητου κουπονιού της Groupons με τη μορφή πιστώσεων για μελλοντικές προσφορές της εταιρείας.

Έτσι, αν έχετε αγοράσει ένα κουπόνι Groupon 10 δολαρίων για πίτσα το 2009 και ποτέ δεν το χρησιμοποίησε, θα μπορούσατε να πάρετε 13 δολάρια επιστροφή.

Για να λάβετε την επιστροφή, ωστόσο, θα χρειαστείτε το barcode του κουπονιού που δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Η Groupon θα τα χρειαστεί ώστε να ελέγξει αν όντως αυτά τα κουπόνια δεν έχουν εξαργυρωθεί στο παρελθόν.

Οι πελάτες ενημερώθηκαν γι αυτόν τον διακανονισμό, αφού ο ομοσπονδιακός δικαστής έδωσε προκαταρκτική έγκριση του διακανονισμού στις 29 Οκτωβρίου. Από τα 8,5 εκατομμύρια δολάρια που θα πληρώσει η Groupon, τα 2,1 εκατομμύρια θα πάνε στους δικηγόρους σε μετρητά και όχι σε κουπόνια.

Στην ιστοσελίδα grouponvouchersettlement.com μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι δικαιούνται επιστροφή χρημάτων και πώς να υποβάλουν αίτηση για τη διευθέτηση.

Η τελική έγκριση για τον διακανονισμό θα δοθεί από τον δικαστή, ο οποίος θα κάνει την ακρόαση τον Φεβρουάριο.