Τρομερή επίθεση πρώην βουλευτή στον Ρανιέρι!

Τρομερή επίθεση πρώην βουλευτή στον Ρανιέρι!

Έκρηξη του πρώην βουλευτή, Αϊβαλιώτη, για Ρανιέρι.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι μίλησε στην Ιταλία για το “θαύμα” της Λέστερ, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει αλλάξει καθόλου σε σχέση με τον Ρανιέρι που απολύθηκε από την Εθνική Ελλάδας. “Δεν έχω αλλάξει, είμαι ο ίδιος άνθρωπος με εκείνον που καθόταν στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας. Αν το έχει ξεχάσει κανείς”, είπε ο κόουτς της Λέστερ και με αφορμή αυτό ο Κώστας Αϊβαλιώτης επιτέθηκε στον Ιταλό προπονητή των “αλεπούδων”.

Ο πρώην βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και νυν εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Ενότητας, του νέου πολιτικού εγχειρήματος του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Τάκη Μπαλτάκο, επιτέθηκε στον Ρανιέρι, αναφέροντας πως ξεχαρβάλωσε την Εθνική μας και ότι διασύρθηκε ακόμα και από τους “ψαράδες μπακαλιάρων” των Φερόε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στη σελίδα του στο Facebook: “Ο Ρανιέρι μάς προκαλεί και από πάνω : Βγαίνει σε συνεντεύξεις του στην Αγγλία και μας ειρωνεύεται λέγοντας ότι είναι “ο ιδιος που απολύθηκε στην Ελλάδα” κλπ . Ξέχασε , φυσικά, ο Ρανιέρι να θυμίσει ότι είναι ο ίδιος που μάγκωσε ένα κάρο λεφτά από την ΕΠΟ σε μια χώρα χρεοκοπημένη , ήρθε εδώ με ύφος 1000 καρδιναλίων , πήρε την Εθνική Ελλάδος από το κατώφλι των “8” του Μουντιάλ που είχε πάει με τον εξαιρετικό Σάντος και κατάφερε να την ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ τελείως, έχασε από ΟΛΟΥΣ διεσύρθη ακόμη και τους….ψαράδες μπακαλιάρων των Φερόε μέσα στο Καραϊσκακη, διέλυσε την διεθνή εικόνα της Εθνικής, τα πήρε αδρά και την κοπάνησε.

Ο Σαντος οδηγησε την Πορτογαλία στο EURO, αλλά εμείς θα δούμε – λόγω Ρανιερι- τα πάντα από τον καναπέ..Όσο για το Αγγλικό πρωτάθλημα , ο Ρανιέρι πήρε “πρωτάθλημα” με 100% νεκρές τις Σιτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Γουνάϊτεντ,Τσέλσι οκ. Η άσχημη πορεία τους στην Ευρώπη επιβεβαίωσε τα χάλια τους… Σε ένα τέτοιο “πεθαμένο” Αγγλικό πρωτάθλημα φέτος , μέχρι και ένας Ρανιερι θα μπορούσε να διακριθεί, Ας απαντήσει όμως κάποιος επισήμως στον Ρανιερι ,αφού η ΕΠΟ και οι τότε ιθύνοντες έχουν κρυφτεί και λούφαξαν . Ο Κοντονης ας πει επιτέλους δύο κουβέντες για τα ρεζιλίκια της Εθνικής επί Ρανιέρι , ας μην κάνει μόνο μαγκιές στο εσωτερικό ο υφυπουργός Αθλητισμου…”.

Πηγή: sport24.gr