Προκλήσεις, χαμόγελα και εξομολογήσεις στην παρουσίαση του #1 bestseller «Eυ Ζην Τώρα»

Προκλήσεις, χαμόγελα και εξομολογήσεις στην παρουσίαση του #1 bestseller «Eυ Ζην Τώρα»

Η Τζιλ Δούκα και ο Νικόλας Ουρανός, οικοδεσπότες σε μια μοναδική βραδιά με... κεντρική καλεσμένη την καλύτερη ζωή.

Γεμάτη χαμόγελα, αισιόδοξα μηνύματα και σκέψεις για αλλαγή προς το καλύτερο, ήταν η παρουσίαση του #1 Bestseller “Ευ ζην Τώρα”, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου, στο Public Συντάγματος.

Η ευτυχία, το σαμποτάζ της ίδιας μας της ζωής, ο ευρύτερος τρόπος που σκεφτόμαστε, το life coaching, οι άνθρωποι γύρω μας, τα όνειρα αλλά και οι αποτυχίες, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν με αφορμή το βιβλίο που με απλή γλώσσα και ασκήσεις στοχεύει να αλλάξει τη ζωή κάθε αναγνώστη μέσα σε 30 μέρες!

Πρώτοι από όλους, μίλησαν η δημοσιογράφος Έφη Ανέστη, και οι παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών Στέφανος Κωνσταντινίδης και Μάκης Πουνέντης. Η Έφη Ανέστη παραδέχτηκε ότι διάβασε το “Ευ ζην Τώρα” μέσα σε 2 ώρες, ανέφερε ότι ξεχώρισε τις ενότητες του βιβλίου που αφορούν το ξεκαθάρισμα φίλων και το σαμποτάζ του εαυτού μας, και δεσμεύτηκε να κάνει τις ασκήσεις του βιβλίου, δημόσια και σε μορφή challenge, από την 1η Ιουλίου που μπαίνει σε μια νέα επαγγελματική βάση.

Ο Μάκης Πουνέντης, παίρνοντας το λόγο, ανέφερε ότι ολοκλήρωσε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο το “Ευ ζην Τώρα” και τόνισε ότι αυτό που του έκανε εντύπωση είναι ότι ουσιαστικά διάβασε πράγματα που ήξερε, αλλά ένιωσε ότι έγινε κάτι μαγικό, ότι τακτοποιήθηκαν οι σκέψεις του. Στάθηκε ιδιαίτερα στο σημείο του βιβλίου που αφορά το άγχος και μοιράστηκε το πώς μπόρεσε να ξεπεράσει τις κακές σκέψεις, διαβάζοντας τη φράση “ε, και τι έγινε;” στις σελίδες του “Ευ ζην Τώρα”.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης από την πλευρά του, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα του κουτσομπολιού που θίγουν η Τζιλ Δούκα και ο Νικόλας Ουρανός στο βιβλίο, αλλά και στους ανθρώπους που έχουν την τάση να εκμεταλλεύονται. Έκλεισε δίνοντας έμφαση σε ένα άλλο θέμα, την τεμπελιά. Ανέφερε ότι είναι πολύ ωραίο να τεμπελιάζεις συνειδητά, και έλαβε ένα μεγάλο χειροκρότημα από το κοινό, το οποίο στη συνέχεια πήρε το λόγο για να εκφράσει σκέψεις και απορίες.

Η βραδιά έκλεισε με την Τζιλ Δούκα και τον Νικόλα Ουρανό να υπογράφουν αντίτυπα του “Ευ ζην Τώρα”, τον κόσμο να συζητάει για όλα όσα αναφέρθηκαν, πάντα με το “Ευ ζην (Τώρα)” στο επίκεντρο.

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Η Τζιλ Δούκα και ο Νικόλας Ουρανός εξειδικεύονται στο life coaching. Έκαναν το εκδοτικό τους ντεμπούτο το 2014, με το “Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη σχέση που ονειρεύεσαι”, ένα υποστηρικτικό εγχειρίδιο για την αγάπη το οποίο έγινε best seller σε Ελλάδα, Κύπρο και παγκοσμίως στο Amazon με τον τίτλο Create Love, ενώ αναδείχτηκε και ένα από τα 10 καλύτερα της κατηγορίας του στα Public Awards 2015. Είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Τζιλ Δούκα, ΜΒΑ, PCC

H Τζιλ Δούκα είναι διεθνής ομιλήτρια, mentor coach, διαπιστευμένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Coaching (International Coach Federation – ICF), και βραβευμένη Business Mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες κόσμο σε 3 ηπείρους. Εμφανίζεται στην τηλεόραση και αρθρογραφεί στον παγκόσμιο τύπο. Έχει ιδρύσει την Global Academy of Coaching, τη μοναδική σχολή coaching στην Ελλάδα και στην Κύπρο που προσφέρει αγγλόφωνο online πρόγραμμα σπουδών πιστοποιημένο από την ICF. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Τζιλ Δούκα στο www.jilldouka.com

Νικόλας Ουρανός

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Relationship Coach και υποστηρίζει με την εμπειρία, τις γνώσεις και την πιστοποιημένη εξειδίκευσή του γυναίκες που θέλουν να ζήσουν την ιδανική σχέση με το άλλο τους ολόκληρο. Επίσης, ως Course Director του Create Love Relationship Coaching Certification της Global Academy of Coaching, εκπαιδεύει μαζί με εκλεκτούς καθηγητές από όλο τον κόσμο, νέους coaches στις αρχές και στις αξίες του relationship coaching. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Νικόλα Ουρανό στο www.nikolasouranos.com και στο www.jillandnikolas.com.