Αγγέλα Σιδηροπούλου: Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα που έκλεψε τα βλέμματα στην ορκωμοσία

Αγγέλα Σιδηροπούλου: Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα που έκλεψε τα βλέμματα στην ορκωμοσία
Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα εξέρχεται από το Προεδρικό Μέγαρο μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης, Αθήνα, Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018. Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ορκίστηκαν τα νέα μέλη της Κυβέρνησης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ποια είναι η κόρη της νέας υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Η Κατερίνα Παπακώστα βρέθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, για να ορκιστεί υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε η νεαρή κοπέλα που της συνόδευε, που δεν είναι άλλη από την κόρη της, Αγγέλα Σιδηροπούλου.

Αν κάτι σας θυμίζει, πρόκειται για μία όμορφη καλλιτέχνη που πιθανώς να έχετε δει τόσο σε ταινία όσο και τηλεοπτικά.

Η 28χρονη το 2014 έκανε εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά «Οι Συμμαθητές» του ΑΝΤ1. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είναι η πρώτη μου εμπειρία στην τηλεόραση. Πέρασα πολύ ωραία, ήμουν άνετη και σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ ο κύριος Βασίλης Θωμόπουλος, ο σκηνοθέτης της σειράς, που είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας», είχε αναφέρει για τη συμμετοχή της.

Για τη σχέση με τη μαμά της έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Η Κατερίνα Παπακώστα δεν είναι µαµά µου, είναι φίλη µου, κολλητή µου. ∆εν είναι κλασική µαµά».

Εκτός όμως των τηλεοπτικών της εμφανίσεων, η Αγγέλα έχει παίξει και στο θέατρο με ρόλους σε μιούζικαλ όπως το Hair και το Jesus Christ Superstar. Παρά το νεαρό της ηλικίας της όμως, η Αγγέλα έχει ήδη παίξει στην Επίδαυρο! «Πριν από δύο χρόνια, στις “Τρωάδες” µε τον Σωτήρη Χατζάκη στο Εθνικό θέατρο. Ηταν εµπειρία ζωής! Μόλις είχα βγει από τη σχολή του Γιώργου Αρµένη και βρέθηκα εκεί. Ήταν τροµερή εµπειρία. Ετρεχαν δάκρυα από τα µάτια µου. Οταν σκέφτοµαι ότι ξεκίνησα από εκεί, λέω στον εαυτό µου: “Μην κωλώσεις, προχώρα”. Είµαι τυχερή», σημείωσε πέρσι σε συνέντευξή της στη Real.

Η υποκριτική ωστόσο δεν είναι η μόνη τέχνη που την ιντριγκάρει. Η Αγγέλα Σιδηροπούλου φαίνεται πως αγαπά το τραγούδι και έχει κυκλοφορήσει δύο τραγούδια! Το πρώτο της single με τίτλο «Καλοκαίρι Έρχεται» βγήκε πριν ένα χρόνο, ενώ πριν λίγους μήνες η Heaven -εταιρεία στην οποία υπέγραψε- έβγαλε το δεύτερο κομμάτι της: «Εύθραυστον».


«Το τραγούδι είναι κάτι µε το οποίο θέλω πολύ να ασχοληθώ, να καταφέρω δηλαδή να συνδυάσω το µιούζικαλ. Η µουσική και το θέατρο ήταν αυτά που αγαπούσα από µικρή. Η µουσική, όµως, υπάρχει παντού. Η µουσική είναι όλα», είχε δηλώσει η ταλαντούχα καλλιτέχνις.

Πηγή: peoplegreece