Τα οκτώ «κλειδιά» για την επιτυχία και την ευτυχία σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον

Τα οκτώ «κλειδιά» για την επιτυχία και την ευτυχία σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον
Sir Richard Branson, founder of Virgin Group, waits to speak on a panel at the annual Skybridge Alternatives Conference (SALT) in Las Vegas May 7, 2015. REUTERS/Rick Wilking - RTX1C0WQ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φαίνονται εύκολα, αλλά πόσα από αυτά μπορείτε πραγματικά να κάνετε;

Χωρίς αμφιβολία ο Ρίτσαρντ Μπράνσον βρίσκεται στην κορυφή της επιτυχίας, αλλά αντιπροσωπεύει παράλληλα και το «παν μέτρον άριστον». Ο πολυεκατομμυριούχος ξεκίνησε την πρώτη του επιχείρηση ως έφηβος. Μέχρι τα 20 είχε τη δική του εταιρεία, ενώ μετέπειτα ίδρυσε πλήθος εταιρειών, όπως Virgin Records, Virgin Airlines, Virgin Express, Virgin Mobile, Virgin Hotels, Virgin Cruises και Virgin Galactic. Βέβαια, δεν τον κάνει ξεχωριστό μόνο η ικανότητά του να δημιουργεί επιχειρηματικές επιτυχίες.

Ο Μπράνσον μοιάζει να είναι σταθερά «ευτυχισμένος». Όταν δεν ασχολείται με κάποιο υπαίθριο άθλημα ή χόμπι, ξοδεύει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους του. Σύμφωνα με το Μπράνσον, η δημιουργία μιας τέτοιας ζωής είναι πολύ απλή: αγαπήστε τους άλλους, γίνετε ευγνώμονες για όλα όσα έχετε, ευγενικοί και προσεκτικοί. Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές από τον «κύριο» της επιτυχίας και της ευτυχίας.