Η Cosmote μειώνει κι άλλο τα έξοδα στην επικοινωνία

Η Cosmote μειώνει κι άλλο τα έξοδα στην επικοινωνία

Με τη νέα προσφορά μπορείτε να έχετε έως και 20% μείωση στο πάγιο του κινητού σας. 

Θέλατε μεγαλύτερη μείωση των τιμών στην επικοινωνία; Να μπορείτε να μιλάτε ελεύθερα χωρίς να το σκέφτεστε; Η COSMOTE έχει τη λύση. Με τη νέα προσφορά οι ιδιώτες και επαγγελματίες συνδρομητές OTE Double Play ή ΟΤΕ Business Double Play έχουν έως και 20% μείωση στο πάγιο του κινητού.

Διαβάστε ακόμα:Έτοιμο το iOS της Apple για αυτοκίνητα

Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά για τους συνδρομητές COSMOTE, που διαθέτουν OTE Double Play , παρέχει έκπτωση στο πάγιο του κινητού τους έως και 20%, ενώ για όσους διαθέτουν Πρόγραμμα ΟΤΕ Σταθερής Τηλεφωνίας , η έκπτωση στο μηνιαίο τους πάγιο είναι 10%.

Οι εταιρικοί πελάτες COSMOTE BUSINESS , μπορούν να έχουν συνολικό, ετήσιο όφελος μέχρι και 360€, αφού με τη νέα προσφορά ισχύει έκπτωση 20% στο πάγιο τους αν διαθέτουν ΟΤΕ Business Double Play και έκπτωση 10% αν διαθέτουν ΟΤΕ Double Play ή είναι συνδρομητές Προγράμματος Σταθερής Τηλεφωνίας από τον ΟΤΕ .
Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014 και οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με την έκπτωση που αντιστοιχεί στο κινητό τους, καλώντας στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης COSMOTE – 13838 για ιδιώτες ή 13839 για εταιρικούς πελάτες. Ακόμα, μπορούν να επισκεφθούν το www.cosmote.gr ή το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΟΤΕ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.