Νέος Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas ο Alex Davison

Νέος Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas ο Alex Davison
Βασική αποστολή του νέου Γενικού Διευθυντή Alex Davison στην Ελλάδα είναι να βοηθήσει τους εργαζόμενους της L’Oréal Hellas, αλλά και τους συνεργάτες της να αντιμετωπίσουν την κρίση της πανδημίας Covid-19 και στη συνέχεια, να εξασφαλίσει τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Ο Βρετανός Alex Davison αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της L’Oréal Hellas, με κύριο στόχο τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας, που κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο καλλυντικών στην Ελλάδα.

Βασική αποστολή του κ. Davison στην Ελλάδα είναι να βοηθήσει τους εργαζόμενους της L’Oréal Hellas, αλλά και τους συνεργάτες της να αντιμετωπίσουν την κρίση της πανδημίας Covid-19 και στη συνέχεια, να εξασφαλίσει τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Τόσο ο κ. Davison όσο και ο Mehdi Khoubbane, που ήταν Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas από την 1η Νοεμβρίου, 2017, επιβεβαίωσαν την ισχυρή δέσμευση της L’Oréal στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Όπως τόνισαν και οι δύο: «Η L’Oréal Hellas θα συνεχίσει δυναμικά να στηρίζει την Ελληνική κοινωνία και να συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία, προάγοντας την αειφορία, την κοινωνική ευθύνη και την ηθική».