Στην Ελλάδα με το τρόπαιο του πρωταθλητή ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στην Ελλάδα με το τρόπαιο του πρωταθλητή ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λίγο πριν το μεσημέρι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του Θανάσης έφτασαν στην Ελλάδα ως πρωταθλητές του NBA.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ και MVP των τελικών του ΝΒΑ, είχε προϊδεάσει τους Έλληνες για την επιστροφή του στην Ελλάδα μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του. «Ερχόμαστε και φέρνουμε και το κύπελλο» είχε γράψει χαρακτηριστικά στο twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Όπως έγινε γνωστό, μέσα στην ημέρα ο MVP των τελικών και ο αδελφός του επέστρεψαν στην χώρα, ώστε να κάνουν τις διακοπές τους έπειτα από μια πολύ μεγάλη σεζόν, η οποία εντέλει άξιζε, όπως αποδείχθηκε. Και μάλιστα, μαζί τους θα έχουν και έναν… guest star, καθώς σύμφωνα με τον Γιάννη στην Ελλάδα θα φθάσει και η κούπα του NBA, όπως είχε πει χαρακτηριστικά στο twitter ο έλληνας σούπερ σταρ.
Στον χώρο του αεροδρομίου βρίσκονται περίπου 100 άτομα, ενώ φυσικά υπάρχουν και πολλά τηλεοπτικά συνεργεία. Από τους παρευρισκόμενους, οι περισσότεροι είναι φίλοι της οικογένειας όπως επίσης συμμαθητές του Γιάννη και του Θανάση.
Σε λίγο θα υπάρξει και συνέντευξη Τύπου ενώ στη συνέχεια θα αποχωρήσουν από τον χώρο του αεροδρομίου. Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο συνοδεύονται από τον Αμερικανό manager του Γιάννη, Άλεξ Σαράτση και τον υπεύθυνο Τύπου των Μπακς, Νικ Μονρό