Το τηλεφώνημα “για τον εραστή του Μακρόν” που σόκαρε τη Μπριζίτ

Το τηλεφώνημα “για τον εραστή του Μακρόν” που σόκαρε τη Μπριζίτ
France's President Emmanuel Macron (C) and French first lady Brigitte Macron (L) pose for a family picture with players and staff members including French rugby Federation vice-president Serge Simon (R) during a visit to meet France's men and women national rugby union teams at their training centre in Marcoussis, south Paris on November 15, 2021. (Photo by Ludovic MARIN / POOL / AFP) Photo: AFP
Άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στη Μπριζίτ Μακρόν για να της πει ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας την απατά με έναν άνδρα.

“Ξέρω ότι ο άνδρας σου έχει εραστή και είναι μαζί του τώρα”. Αυτό άκουσε η Μπριζίτ Μακρόν σε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκε, όπως αποκαλύπτει γαλλικό ντοκιμαντέρ.

Ο άγνωστος άνδρας που τηλεφώνησε, κατάφερε να ξεπεράσει τους αυστηρούς ελέγχους στις συσκευές της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, για να της πει ότι ο Εμανουέλ Μακρόν την απατά με έναν άνδρα.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο πολιτικός σχολιαστής Nicolas Prisette είναι αυτός που έκανε την εν λόγω αποκάλυψη στο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Η κόλαση των προεδρικών εκστρατειών”, το οποίο προβλήθηκε από το κανάλι BFM.

Η αποκάλυψη έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τις φήμες ότι η Μπριζίτ Μακρόν είναι τρανς και για τις οποίες η σύζυγος του Μακρόν προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τηλεφώνημα επιβεβαιώθηκε από τον γερουσιαστή François Patriat, μέλος του κόμματος En Marche του Μακρόν, ο οποίος δήλωσε ότι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ήταν αναστατωμένη.

“Ήμουν στεναχωρημένη και σοκαρισμένη που το άκουσα, αλλά θα συνεχίσω”, φέρεται να είπε η κ. Μακρόν.

Πηγή: news247.gr