Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος εκπλήξεις στο Fortune Greece Network!

Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος εκπλήξεις στο Fortune Greece Network!

Fortune Greece Network
Be committed to
purpose-driven leadership

To Fortune Greece Network είναι μια νέα πλατφόρμα για executive – bound professionals που αποτελούν την επόμενη γενιά ηγετικών στελεχών. Δημιουργούμε ένα membership community που παρέχει στα μέλη του δικτύωση, αλληλεπίδραση με ηγέτες επιρροής, στοχευμένη γνώση, φιλτραρισμένη πληροφορία και τα εργαλεία που είναι αναγκαία για να εξελιχθούν στην επαγγελματική τους διαδρομή.

Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος με νέα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναλύσεις και workshops για τα μέλη μας.

Το προσωπικό σας brand: ένα μακροχρόνιο παιχνίδι

Την αρχή κάνει Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου ο Θεόφιλος Βασιλειάδης, Founder Socital & Kariera.gr με ένα workshop ειδικά σχεδιασμένο για το personal branding.

Tα βασικά σημεία συζήτησης θα αναδείξουν γιατί το προσωπικό σας brand είναι σημαντικό για την επαγγελματική σας ζωή και θα απαντήσουν στο ερώτημα «ποιος είναι ο στόχος του προσωπικού σας brand», ώστε:

  • Να βρείτε δουλειά
  • Να βρείτε μια καλύτερη δουλειά
  • Να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα στην τρέχουσα δουλειά σας
  • Να έχετε έσοδα από το προσωπικό σας brand

Θα ξεκινήσουμε από το που βρισκόμαστε σήμερα, θα φτιάξουμε τη στρατηγική μας, θα θέσουμε στόχους και θα ορίσουμε την επιθυμητή μας προσωπική και επαγγελματική πορεία.

O Θεόφιλος Βασιλειάδης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στο Kariera.gr καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Socital, εταιρίας software σε AI / Machine Learning με δραστηριότητες στο Λονδίνο και την Αθήνα.

Παράλληλα με τη διοίκηση επιχειρήσεων, ο κ. Βασιλειάδης συμμετέχει σε Ακαδημαϊκές Διασκέψεις, εκδηλώσεις TEDx, καθώς και σε panels μέσων ενημέρωσης ως ειδικός σε θέματα στρατηγικής και επιχειρηματικότητας και έχει επεκτείνει την εμπειρία του στη διδασκαλία Επιχειρηματικότητας και Ηγεσίας σε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και την Ινδία.

«Η Ευημερία στον Χώρο Εργασίας και η Ψυχή της Ηγεσίας»

Tην Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου ακολουθεί η Danielle Posa, public speaker, corporate trainer and management consultant, με περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στο engagement των εργαζομένων, στην ανάπτυξη ηγεσίας και στη συμβουλευτική επιχειρήσεων.

Είναι η ιδρύτρια του WellbeingHacker.com και σύμβουλος σε διάφορους οργανισμούς, βοηθώντας τους να σχεδιάσουν μακροπρόθεσμες στρατηγικές ευημερίας. Επιπλέον, είναι αντιπρόεδρος της πρωτοβουλίας Workplace Wellbeing του Global Wellness Institute.

Η Danielle ξεκίνησε την καριέρα της στη Gallup ως σύμβουλος διοίκησης όπου και εργάστηκε ως σύνδεσμος του Dr. Deepak Chopra για την έρευνα ευημερίας της εταιρείας. Μετά την αποχώρησή της από τη Gallup ξεκίνησε τη δική της συμβουλευτική και διαδικτυακή επιχειρηματική δραστηριότητα, όπου μαζί με τον Deepak ανέπτυξαν ένα μάθημα ηγεσίας με τίτλο «Ευημερία στον Χώρο Εργασίας και η Ψυχή της Ηγεσίας». Η Danielle αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Maryland με πτυχίο στο Μάρκετινγκ και τις Διεθνείς Επιχειρήσεις. Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, η Danielle έχει επιζήσει από καρκίνο, είναι νέα μαμά της Giavanna και του Nico, και έχει ως έδρα της τη Νέα Υόρκη και τη Φλόριντα.

Ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και δράσης μας!

*Όλες οι δράσεις μας για τους επόμενους δύο μήνες θα ανακοινωθούν μέχρι 15/02. Log in and  learn more.

** Δείτε τα ετήσια προνόμια και το κόστος συμμετοχής στη πλατφόρμα για το 2022 ΕΔΩ