Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς
- 07/11/2025, 18:31
- SHARE
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Πλαίσιο για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας. Διατάξεις για την πολιτική προστασία και το Πυροσβεστικό Σώμα", Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Photo: Eurokinissi
Ο Βαγγέλης Τουρνάς είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό στον τελευταίο ανασχηματισμό ότι επιθυμούσε να αποχωρήσει, ωστόσο του ζητήθηκε να παραμείνει έως ότου ολοκληρωθεί η φετινή αντιπυρική περίοδος
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βαγγέλης Τουρνάς παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο του στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο ίδιος είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό στον τελευταίο ανασχηματισμό ότι επιθυμούσε να αποχωρήσει, όμως του ζητήθηκε να παραμείνει έως ότου ολοκληρωθεί η φετινή αντιπυρική περίοδος, όπως και έγινε.
Ο Βαγγέλης Τουρνάς με το έργο του αφήνει στο Υπουργείο έναν έτοιμο μηχανισμό πολιτικής προστασίας και με την ολοκλήρωση της αντιπυρικής περιόδου υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό. Σημειώνεται πως δεν πρόκειται να υπάρξει πλήρωση της θέσης του.