Κοβέσι: «Δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις, ήρθαμε να δούμε ποια είναι η κατάσταση» (vid)

Κοβέσι: «Δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις, ήρθαμε να δούμε ποια είναι η κατάσταση» (vid)
Συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη με την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, Λάουρα Κοβέσι, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Τετάρτη 22 Απριλίου 2026. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI) Photo: Eurokinissi
Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο ύπαρξης και άλλων υποθέσεων που συνδέονται με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, περιορίστηκε να απαντήσει «ας το συζητήσουμε αύριο».

«Υπάρχει αρκετός θόρυβος γύρω από τις υποθέσεις μας» δήλωσε σε δημοσιογράφους η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας (EPPO) Λάουρα Κοβέσι έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης, λίγο πριν την συνάντηση με τον Γιώργο Φλωρίδη, προαναγγέλλοντας ότι «θα εξηγήσουμε πολλά περισσότερα αύριο».

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο ύπαρξης και άλλων υποθέσεων που συνδέονται με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, περιορίστηκε να απαντήσει «ας το συζητήσουμε αύριο», χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Θα συναντηθώ με τρεις υπουργούς. Τον υπουργό Δικαιοσύνης, τον υπουργό Εσωτερικών και τον υπουργό Οικονομικών. Όπως είπα και την προηγούμενη φορά έχουν δοθεί κάποιες υποσχέσεις. Ήρθαμε να δούμε ποια είναι η κατάσταση», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: