Ήρθε η νέα μικροσκοπική «Περίοδος» της GoPro

Ήρθε η νέα μικροσκοπική «Περίοδος» της GoPro

Η GoPro κυκλοφόρησε την «Hero4 Session», τη μικρότερη κάμερα που κατασκεύασε μέχρι σήμερα.

H GoPro παρουσίασε την «Hero4 Session», τη μικρότερη κάμερα που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα. Τόσο μικρή που είναι η μισή σε μέγεθος σε σχέση με το αμέσως μεγαλύτερο μοντέλο της εταιρείας και 40% ελαφρύτερη σε βάρος.

Όπως και τα περισσότερα μοντέλα της GoPro, η νέα της κάμερα απευθύνεται σε άτομα που λατρεύουν την δράση, όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε και στο διαφημιστικό της σποτ. Η κάμερα είναι αδιάβροχή μέχρι το βάθος των 33 ποδιών ενώ μπορεί να στερεωθεί άνετα πάνω σε ένα κράνος. Και φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με ένα selfie stick για να βγάλετε τις αγαπημένες σας selfie φωτογραφίες.

Η κάμερα σε σχήμα κύβου μπορεί να χωρέσεις εύκολα στην παλάμη σας. Όπως αναφέρει η GoPro, η λειτουργία της είναι τόσο απλή που μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο της «με το πάτημα ενός κουμπιού». Πέρα από αυτό, όμως, συνεχίζει να προσφέρει πολλές από τις λειτουργίες , τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα των μεγαλύτερων «συγγενών» της.

Η τιμή της μικροσκοπικής κάμερας στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι 399 δολάρια.  Κάτι που ίσως να αποτελέσει πρόβλημα στην εμπορική της πορεία καθώς απέναντί της έχει να αντιμετωπίσει φθηνότερα μοντέλα όπως το Cube της Polaroid των 100 δολαρίων ή το ακόμα φθηνότερο Yi της Xiaomi.