To Hard Rock Cafe επέστρεψε στην Αθήνα

To Hard Rock Cafe επέστρεψε στην Αθήνα

Το νέο μπαρ λειτουργεί πια υπό τη διοίκηση της μητρικής εταιρείας Hard Rock International.

Το Hard Rock Cafe επιστρέφει στην Αθήνα, αυτή τη φορά στο Μοναστηράκι (Οδ. Αδριανού 52). Το μπαρ άνοιξε τις πύλες του και είναι έτοιμο να προσφέρει τις πιο ροκ μουσικές στιγμές στο αθηναϊκό κοινό και στους επισκέπτες της πόλης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι επισκέπτες του μπαρ του Hard Rock Cafe Athens θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αυθεντική rock ‘n’ roll μουσική και να δουν από κοντά  μουσικά memorabilia της συλλογής του Hard Rock. Παράλληλα, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το Rock Shop, το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του Hard Rock Cafe. Στον χώρο προγραμματίζονται σύντομα live εμφανίσεις γνωστών και ανερχόμενων μουσικών και DJ sets.

Το Hard Rock Cafe είχε εγκαταλείψει τη χώρα το 2014, λόγω της κακής διαχείρισης από την προηγούμενη διοίκηση που είχε αναλάβει το  franchise. Μέχρι τότε διέθετε δύο καταστήματα, ένα στη Γλυφάδα και ένα στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο της Αθήνας για περίπου εννέα χρόνια.

Το νέο κατάστημα στο Μοναστηράκι θα διοικείται από τη μητρική εταιρεία, Hard Rock International, που έχει την ευρωπαϊκή της  έδρα στο Λονδίνο. Στα σχέδια της εταιρείας βρίσκεται και η λειτουργία ενός εστιατορίου μέχρι τον Νοέμβριο αλλά και μια πιθανή επέκταση των καταστημάτων του και σε άλλες πόλεις της χώρας.