Η 24MEDIA συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Η 24MEDIA συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Δείτε τα άρθρα, τα φωτογραφικά αφιερώματα και τα βίντεο των ιστοσελίδων της 24MEDIA.

Για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η 24MEDIA περνάει το δικό της μήνυμα, μέσω μιας μεγάλης αφιερωματικής ενέργειας, η οποία και θα προβληθεί από ολόκληρο το δίκτυο της. Η συμπαραγωγή αυτή, υπό το πρίσμα της εν λόγω ημέρας, περιλαμβάνει αφιερώματα και συνεντεύξεις τα οποία θα προβληθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στα συνεργαζόμενα sites του ομίλου.

Κύριο όχημα επικοινωνίας της συγκεκριμένης ενέργειας είναι το NEWS247, στο οποίο και θα φιλοξενηθεί αφιερωματική φωτογράφιση σε συνεργασία με το πρακτορείο SOOC, σε μορφή portofolio. Σαράντα τέσσερα άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο, τον χώρο του αθλητισμού και των media φωτογραφίζονται ημίγυμνοι, κρατώντας ή φορώντας την κόκκινη κορδέλα, το διεθνές σύμβολο της επίγνωσης και της επαγρύπνησης για το AIDS.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης αφιερωματικής ενέργειας, το δίκτυο της 24MEDIA θα φιλοξενήσει άρθρα όπως: Sport24: Tα “χτυπήματα του AIDS στον αθλητισμό“, Contra: “Γκρεγκ Λουγκάνις: Βουτιά στη διαφορετικότητα“, NBA Greece: “Ο άνθρωπος που νίκησε το ΑΙDS“, Euroleague Greece: “Κωδικός  46664“, Oneman: “Freddie Mercury – The Aids Innuendo“, Ladylike: “Δέσποινα: Ο ιός  HIV μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία ζωής“, Redplanet: “Πετγουέϊ: Ναι στις προφυλάξεις, όχι στο AIDS” και πολλά άλλα.

Δείτε το teaser video: