28 χώρες «μιλούν» για το μέλλον της επικοινωνίας

28 χώρες «μιλούν» για το μέλλον της επικοινωνίας

Η Orange διοργανώνει συνέδριο Επικοινωνίας για το Dialogue International με τη συμμετοχή ανεξάρτητων εταιρειών του δικτύου ανά τον κόσμο.

H Orange Advertising, στο πλαίσιο εορτασμού των 25 χρόνων παρουσίας της στον χώρο της διαφήμισης, και ως μέλος του διεθνούς δικτύου Dialogue International, διοργανώνει ένα συνέδριο Επικοινωνίες με συμμετοχές χωρών από όλο τον κόσμο, που θα διεξαχθεί 25 με 28 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

Στο συνέδριο, 28 ανεξάρτητες εταιρείες του δικτύου ανά τον κόσμο, από τον χώρο του Marketing, της Διαφήμισης, των Media, των PR, του Digital Marketing και των Social Media, θα παρευρεθούν για να παραθέσουν τις απόψεις τους για το παρόν και το
μέλλον της επικοινωνίας παγκοσμίως, αλλά και για να πάρουν μέρος σε διήμερο workshop.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και διαλέξεις από διακεκριμένους ομιλητές από τον χώρο της επικοινωνίας.

Το συνέδριο της Dialogue International διεξάγεται σε ετήσια βάση, με συμμετοχή εταιρειών από τις χώρες: Εσθονία, Τουρκία, Αυστρία, Βέλγιο, Φινλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, Ιράν, Βουλγαρία, Κόσσοβο, Δανία, Ελλάδα, Ουκρανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Αρμενία, Κροατία, Λευκορωσία, Γεωργία, Καζακστάν, Σκόπια, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Φέτος, για πρώτη φορά φιλοξενείται στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Orange Advertising. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Orange, η διαφορετικότητα των εταιρειών της Dialogue International από μια πολυεθνική εταιρεία επικοινωνίας, έγκειται στο γεγονός ότι οι εταιρείες που απαρτίζουν τα μέλη της είναι τοπικές/ανεξάρτητες εταιρείες της εκάστοτε χώρας. «Συνήθως αποτελούν ομίλους με εξαιρετική γνώση της τοπικής  αγοράς, που περιλαμβάνουν τμήμα media, δημιουργικού, digital και PR, έτσι ώστε να προσφέρουν ολιστική επικοινωνία στους πελάτες τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η
ανακοίνωση. Περισσότερα στο http://www.dialoguembm.com/.