2ο Athens Science Festival: Πάνω από 20.000 άτομα «Διασκέδασαν το μυαλό τους»

2ο Athens Science Festival: Πάνω από 20.000 άτομα «Διασκέδασαν το μυαλό τους»

Τι έγινε όταν Athens Science Festival, ο ΟΤΕ TV μαζί με το National Geographic Channel ένωσαν τις δυνάμεις τους

Στο πλαίσιο του 2ου Athens Science Festival, ο ΟΤΕ TV μαζί με το National Geographic Channel ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσκάλεσαν το κοινό να ανακαλύψει τη fun πλευρά της επιστήμης! Από τις 17 μέχρι και τις 22 Μαρτίου, πάνω από 20.000 επισκέπτες βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΤΕ ΤV και του National Geographic Channel, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να «Διασκεδάσουν το Μυαλό τους»!

Όσοι επισκέφτηκαν το χώρο «Δεξαμενές Καθαρισμού» βίωσαν μια μοναδική ψυχαγωγική εμπειρία μέσα από θεματικές δραστηριότητες και διαδράσεις, ζωντανά εκπαιδευτικά πειράματα, επιμορφωτικά παιχνίδια αλλά και 2 οφθαλμαπάτες, όλα εμπνευσμένα από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του National Geographic Channel. Στο υπόγειο του χώρου λειτούργησε αίθουσα προβολής όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιλεγμένα επεισόδια από τις καλύτερες εκπομπές του αφιερώματος «Διασκέδασε Το Μυαλό Σου» του National Geographic Channel, όπως «Brain Games», «Going Deep with David Rees», «Έξω Από Τα Όρια Της Επιστήμης», «Street Genius», «Κανένα Από Τα Παραπάνω», «Crowd Control» και «Beyond Magic with DMC». Στις ειδικά σχεδιασμένες διαδράσεις του χώρου υπήρχαν επίσης ένα Escape Room όπου για να βγει κάποιος από τα 3 δωμάτια έπρεπε να απαντήσει σε γρίφους, ερωτήσεις παρατηρητικότητας και λογικής, πάγκοι με παιχνίδια σκέψης και στρατηγικής για μικρούς και μεγάλους, αλλά και 2 γωνίες όπου όλοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν ως μέρος μιας οφθαλμαπάτης!

Highlight της ενέργειας «Διασκέδασε Το Μυαλό Σου» ήταν η επίσκεψη του διάσημου illusionist του National Geographic Channel, DMC (Drummond Money-Coutts). Ο DMC στην πρώτη του ζωντανή εμφάνιση στη χώρα μας, άφησε το κοινό άφωνο με τα illusions, τις mind-reading τεχνικές και τα tricks του. Δημοσιογράφοι, bloggers, προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, διασημότητες από το χώρο της τηλεόρασης, της μόδας και του αθλητισμού καθώς και τυχεροί συνδρομητές του ΟΤΕ TV, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον DMC σε μια καταπληκτική παράσταση, στο αμφιθέατρο Αθήνα 9.84, εντός της Τεχνόπολης. Η βραδιά συνεχίστηκε στο χώρο του ΟΤΕ TV και του National Geographic Channel με ένα cocktail event, special guest του οποίου ήταν ο DMC.

Ο DMC ταξίδεψε στη χώρα μας με την Aegean Airlines, ενώ αποκλειστικός χορηγός φιλοξενίας του ήταν το New Hotel. Τη μουσική επένδυση του cocktail event μετά το performance, ανέλαβε το συγκρότημα Hot Club De Grece, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν δημιουργίες από τα Fresh Pastry Shops.

1/4
©Elias Lefas
©Elias Lefas
©Elias Lefas
©Elias Lefas