AB Food Stories: Δημιουργούμε πεντανόστιμα φθινοπωρινά πιάτα και #allazoumesinithies και αυτή τη σεζόν με καινούργια ξεκινήματα

AB Food Stories: Δημιουργούμε πεντανόστιμα φθινοπωρινά πιάτα και #allazoumesinithies και αυτή τη σεζόν με καινούργια ξεκινήματα
Mε την αγορά του περιοδικού, συνεισφέρεις και εσύ σε έναν καλό σκοπό!

Αν υπάρχουν μήνες του φαγητού και της κουζίνας, ο Σεπτέμβριος είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Μήνας με «λίγο» καλοκαίρι και «λίγο» φθινόπωρο, που για πολλούς σηματοδοτεί «φρέσκα» ξεκινήματα. Άλλωστε, αυτή η εποχή είναι γεμάτη από φρέσκα προϊόντα στο απόγειο της γευστικής τους ωρίμασης, τα οποία μας χαρίζουν σπάνια αρώματα και αφορμές για πλούσια μενού. Αυτόν τον μήνα, λοιπόν, εμείς θα πούμε τις δικές μας ιστορίες γεύσεις, μέσα από το … ολόφρεσκο ΑΒ Food Stories, που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα ΑΒ.  

Ο Σεπτέμβριος είναι και ο μήνας του κρασιού – γι’ αυτό τον λέμε και Τρυγητή – και συνάμα η καλύτερη εποχή για να μάθουμε τα πάντα για τις λευκές ποικιλίες οίνου που παράγονται στην Ελλάδα και τις οποίες μπορούμε να ανακαλύψουμε στην πάντα ενημερωμένη κάβα των ΑΒ! Μαζί, και ένας οδηγός «food pairing», για να απολαύσουμε στο μέγιστο, και με το κατάλληλο φαγητό, το κρασί που θα επιλέξουμε – ή και τούμπαλιν…

Συντροφιά με το φθινοπωρινό ΑΒ Food Stories, φτιάχνουμε στο σπίτι μας τη δική μας «σουβλακερί», μαθαίνουμε πώς πετυχαίνουμε μερικά από τα πιο συγκλονιστικά ριζότo, αλλά και τι θα μαγειρέψουμε, εύκολα και γρήγορα, για να έχουμε μαζί μας στη δουλειά. Ακόμη, ένα καθημερινό μενού για μια ολόκληρη εβδομάδα, τάρτες με τους καρπούς του φθινοπώρου για γλυκό ή και πρωινό, αλλά και δυναμωτικά παστέλια – μπάρες που φτιάχνουμε στο «άψε σβήσε»!

Ακόμη, το ΑΒ Food Stories μας ταξιδεύει γευστικά στην αρχόντισσα της Μεσσηνίας, την Καλαμάτα, μέσα από τη γεύση των τοπικών της προϊόντων, κάποια από τα οποία βρίσκουμε αποκλειστικά στα ΑΒ, αφού συνεργάζονται με μικρούς παραγωγούς της περιοχής. Ενώ, αν θέλουμε ένα ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου, φέρνουμε τις γαστρονομικές συνήθειες της Προβηγκίας στην κουζίνα μας και μαγειρεύουμε τις μοναδικές, εμβληματικές συνταγές της!

To φθινόπωρο μόλις έφτασε και μαζί του φέρνει μια νέα σεζόν και μία νέα ευκαιρία για καινούργια ξεκινήματα και στόχους. Έτσι, λοιπόν, περιστρέφουμε το ΑΒ Food Stories κατά 180 μοίρες, και #allazoumesinithies ώστε να αποκτήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Εμπιστευόμαστε τα πολύτιμα διατροφικά tips από το Ηealthy Section. Φτιάχνουμε υγιεινά σνακ για μικρούς και μεγάλους. Μαγειρεύουμε κλασικές πεντανόστιμες συνταγές α λα Vegan και φτιάχνουμε πρωινό με γλυκές και αλμυρές προτάσεις για όλη την οικογένεια!

Και δεν ξεχνάμε! Με την αγορά του AB Food Stories, στη συμβολική τιμή των 0,30€, συνεισφέρουμε σε ένα καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού διατίθενται για την ενίσχυση του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) τα οποία βοηθούν χιλιάδες συνανθρώπους μας. Ένα μικρό ποσό από τον καθένα μας,  που στο σύνολό του κάνει τη διαφορά!

ΑΒ. Για ό,τι θέλεις να είσαι. Και είναι ωραίο να είσαι ενημερωμένος.