Άδεια πατρότητας από τη Mondelēz στους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά

H εταιρεία προσφέρει στους υπαλλήλους δύο εβδομάδες άδεια μετ’ αποδοχών, προκειμένου να βρίσκονται κοντά στην οικογένειά τους.

Η Mondelēz ενισχύει την υποστήριξη που προσφέρει στους εργαζόμενους της εταιρείας που καλωσορίζουν νέα μέλη στην οικογένειά τους, είτε αφορά τη μητέρα είτε τον πατέρα. Ως εκ τούτου, η Mondelēz παίρνει την πρωτοβουλία και προσφέρει στον εργαζόμενο που γίνεται πατέρας δύο εβδομάδες άδεια μετ’ αποδοχών, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του σε αυτές τις πρώτες μοναδικές στιγμές για το παιδί.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η νέα πολιτική πατρότητας της Mondelēz έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Η Νάντια Κιάμου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Mondelēz στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά: «Οι γονείς είναι σημαντικό να έχουν χρόνο για να αναπτύξουν τον δεσμό τους με το νέο τους παιδί ή παιδιά, που θα τους επιτρέψει να προσαρμοστούν και να χαρούν τις πρώτες στιγμές στην νέα οικογενειακή τους κατάσταση. Εμείς στην Mondelēz νιώθουμε την ανάγκη να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, ιδιαίτερα σε περιόδους αλλαγής, όπως στον ερχομό ενός παιδιού».

«Οι άνθρωποι της Mondelēz», σύμφωνα με την ανακοίνωση, «αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της εταιρείας η οποία παρέχει εκπαίδευση και εξέλιξη, ποιοτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, αντικειμενικά συστήματα αξιολόγησης. Τα στοιχεία αυτά δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και αναδεικνύουν την εταιρεία μεταξύ αυτών που δημιουργούν προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στην Ελλάδα».