Adus: Νέα συνεργασία με την εταιρεία EMFI AE στην Αττική- Τι θα περιλαμβάνει

Adus: Νέα συνεργασία με την εταιρεία EMFI AE στην Αττική- Τι θα περιλαμβάνει
Η εταιρεία στο πλαίσιο της συνεργασίας παρέχει outsourcing υπηρεσίες πωλήσεων, merchandising και παραγγελιοληψίας στην περιοχή της Αττικής για την κατηγορία γλυκών ζυμών ΕΒΓΑ.

H Adus, ανακοινώνει μια νέα δυναμική συνεργασία με την εταιρεία EMFI ΑΕ, στην οποία παρέχει outsourcing υπηρεσίες πωλήσεων, merchandising και παραγγελιοληψίας στην περιοχή της Αττικής για την κατηγορία γλυκών ζυμών ΕΒΓΑ (Folie/ Praleda / Trendy).

Διαγράφοντας από το 2009 συνεχή ανάπτυξη, παρέχει στις FMCG Επιχειρήσεις εξειδικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν στην προώθηση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στον Κλάδο της Λιανικής τόσο στην Ελληνική όσο και στην Διεθνή Αγορά.

Αντιλαμβανόμενη τις υψηλές απαιτήσεις της εποχής, τις ιδιαίτερες συνθήκες που προκύπτουν από τον έντονο ανταγωνισμό και τις οικονομικές συνθήκες, παρέχει Outsourcing Υπηρεσίες Πωλήσεων, Merchandising & Παραγγελιοληψίας με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο διάθεσης των προϊόντων των πελατών της στις αγορές.

Οι εξειδικευμένες ομάδες των πωλητών της αναλαμβάνουν τον πλήρη κύκλο δραστηριοτήτων  πραγματοποιώντας παράλληλα άμεση καταγραφή σε tablets της κατάστασης των προϊόντων στα σημεία πώλησης μέσω καινοτόμας λύσης.

Η Adus έχει καταφέρει να είναι η δύναμη στο ράφι και το αποδεικνύει με:

  • 2.000 σημεία ανά την Ελλάδα
  • 80.000 επισκέψεις το χρόνο
  • 1.000.000 παραγγελίες το χρόνο
  • Εξειδικευμένη ομάδα 30 Πωλητών & merchandisers