Αφαιρεί τα ακουστικά απ’ το νέο iPhone 7 η Apple;

Αφαιρεί τα ακουστικά απ’ το νέο iPhone 7 η Apple;

Αυτό επιβεβαιώνουν οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν. 

Θέμα χρόνου ήταν μέχρι να διαρρεύσουν οι πρώτες φωτογραφίες απ’ τις θήκες του νέου iPhone 7. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο «ειδικός» Steve Hemmerstoffer.

Δύο πράγματα είναι εμφανή με τη πρώτη ματιά: δεν υπάρχει εγκοπή για την υποδοχή ακουστικών και υπάρχει μια μεγαλύτερη τρύπα για το φακό της κάμερας του τηλεφώνου.

Οι φήμες που έχουν επικρατήσει για τη νέα συσκευή της Apple είναι πως η εταιρεία σχεδιάζει να ξεφορτωθεί από την υποδοχή ακουστικών, και ότι ορισμένα μοντέλα θα έχουν μια ρύθμιση διπλού φακού για καλύτερο ζουμ και εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.

Ο λογαριασμός του Hemmerstoffer στο Twitter, ο OnLeaks, έχει στην πραγματικότητα ένα αρκετά καλό ιστορικό σε ότι αφορά την διαρροή φωτογραφιών και specs. Πέρυσι, ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφίες της θήκης του iPad πριν κυκλοφορήσει ακόμα.

Εάν αυτή η διαρροή είναι αληθινή θα σημαίνει πως η Apple ολοκλήρωσε το σχεδιασμό του iPhone 7 και έχει στείλει τις προδιαγραφές στους συνεργάτες και προμηθευτές, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν διαρρεύσει τις διαστάσεις του τηλεφώνου σε κάποιον κατασκευαστή θηκών. Ή ένας κατασκευαστής θηκών θα μπορούσε να έχει σχεδιάσει τη θήκη βασισμένος σε φήμες ή κακή πληροφόρηση.

Ο Hemmerstoffer λέει ότι αυτή η διαρροή προέρχεται από μια αξιόπιστη πηγή, αλλά μοιάζει περισσότερο με ένα iPhone 6 με μερικές τροποποιήσεις.

Το iPhone 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν η Apple παραδοσιακά παρουσιάζει τα νέα μοντέλα της.