Αφιέρωμα στον Elvis Presley με Lopez, Post Malone και Ed Sheeran

Αφιέρωμα στον Elvis Presley με Lopez, Post Malone και Ed Sheeran
AS002 - 20020816 - MEMPHIS, TN, UNITED STATES : The late, great Elvis Presley sings via projection screen at the Elvis Presley 25th Anniversary Concert 16 August 2002 at the Pyramid in Memphis, TN. Twenty-five years to the day he died, Elvis Presley sold out one more "live" concert, with more than 12,000 Elvis fans packing the Pyramid arena in Memphis for the evening show. EPA PHOTO AFPI ALAN SPEARMAN Photo: AFP

Το αφιέρωμα θα προβληθεί στις 17 Φεβρουαρίου.

Οι τραγουδιστές Ed Sheeran, Jennifer Lopez και ο ράπερ Post Malone θα συνεργαστούν για ένα ειδικό αφιέρωμα στον Elvis Presley που θα μεταδοθεί στις 17 Φεβρουαρίου, την ημέρα που o «βασιλιάς της Rock ‘n’ Roll» αν ζούσε, θα γινόταν 84 ετών.

Το αφιέρωμα «Elvis All-Star Tribute» θα προβληθεί από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC με ερμηνευτές της νέας και της παλαιότερης γενιάς και αρκετούς εκπροσώπους της κάντρι μουσικής σκηνής, που θα τραγουδήσουν κλασικές επιτυχίες του Elvis Presley.

Προσκεκλημένοι στο δίωρο σόου είναι μεταξύ άλλων οι Ed Sheeran, Shawn Mendes, Jennifer Lopez, John Legend, Carrie Underwood, Blake Shelton, Alessia Cara, Adam Lambert.

Το αφιέρωμα γυρίστηκε παρουσία κοινού τον περασμένο Οκτώβριο με στοιχεία και ατμόσφαιρα από την θρυλική μαγνητοσκοπημένη συναυλία «68 Comeback Special» του Elvis Presley που προβλήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1968 από το NBC. Ήταν ένα σημαντικό σόου που απογείωσε εκ νέου την καριέρα του «βασιλιά της Rock ‘n’ Roll», έφερε επανάσταση στην ποπ κουλτούρα και την ιστορία της τηλεόρασης.

Ο βραβευμένος με Grammy τηλεοπτικός παραγωγός και σκηνοθέτης Ken Ehrlich, ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή του αφιερώματος δήλωσε στο Variety: «Άκουγα τον John Legend μία μέρα και σκέφτηκα ότι θα ερμήνευε τέλεια το “A Little Less Conversation”. Ο Keith Urban ζήτησε τον Post Malone για το ντουέτο “Baby What You Want Me to Do”. Στο σόου ο Shawn Mendes ερμηνεύει το “Hound Dog” και η Jennifer Lopez τραγουδά το “Heartbreak Hotel” με φόντο το όνομα του Elvis με φώτα neon».

Στο αφιέρωμα περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με την πρώην σύζυγο του Elvis Presley, Priscilla Presley και τον σκηνοθέτη του σόου του 1968 Steve Bainter, καθώς και εμφάνιση της κόρης του εμβληματικού τραγουδιστή, Lisa Marie Presley.

Το αφιέρωμα «Elvis All-Star Tribute» με παρουσιαστή τον τραγουδιστή της κάντρι, Blake Shelton, θα προβληθεί στις 17 Φεβρουαρίου.