Αφήστε φιλοδώρημα στα Starbucks μέσω του κινητού σας

Αφήστε φιλοδώρημα στα Starbucks μέσω του κινητού σας

Η ανανεωμένη εφαρμογή των καταστημάτων σας επιτρέπει να αποδείξετε έμπρακτα τη προτίμηση σας. 

Όταν το 1971 άνοιξε το πρώτο κατάστημα Starbucks στο Σιάτλ, σίγουρα δε περίμενα πως μέχρι σήμερα θα είχαν ανοίξει περισσότερα από 20.891 μαγαζιά σε 62 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα Starbucks είναι πλέον ένας θεσμός, που μπορεί να έχει τα σκαμπανεβάσματα του αλλά παραμένει σταθερός.

Ακολουθώντας το ρεύμα των smartphones δημιουργήθηκε ένα application για τα Starbucks. Με την υπηρεσία δε μπορούσες μόνο να εντοπίσεις γρήγορα που βρίσκεται το πιο κοντινό σου καφέ, αλλά να παραγγείλεις τον καφέ σου και να χρεωθεί η Starbucks κάρτα σου την οποία έχεις πρώτα συνδέσει με το κινητό σου – έχοντας τον πλήρη έλεγχο της κάρτας σου.
Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 10 εκατομμύρια έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, νούμερο που αντιστοιχεί στο 11% των παραγγελιών στα καταστήματα.

Διαβάστε ακόμα: Chillbox: Ελληνικό παγωμένο γιαούρτι στη Νέα Υόρκη

Κάτι όμως έλειπε. Οι πελάτες έδειχναν ευχαριστημένοι με την εφαρμογή, οπότε έπρεπε να βρεθεί ένας έμπρακτος τρόπος να το αποδείξουν. Το νέο update της εφαρμογής που θα είναι διαθέσιμο από τις 19 θα δίνει την δυνατότητα στους πελάτες (προς το παρόν εντός Αμερικής, Καναδά και Μεγάλης Βρετανίας)να αφήνουν φιλοδώρημα των 50 cents, ενός και δύο δολαρίων. Αν και ακόμα δε ξέρουμε πως θα γίνεται η πληρωμή των baristas.

Διαβάστε ακόμα: «Go Greek» στο Beverly Hills

Πιο εύκολη, όμως, θα γίνεται και η πληρωμή αφού με την νέα αναβάθμιση οι πελάτες με ένα απλό «κούνημα» του τηλεφώνου τους.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος των Starbucks, Linda Mills, η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη για iPhone ενώ σύντομα θα υποστηρίζεται και από τα Android.

Διαβάστε ακόμα: Ο κόσμος πίνει καφέ, τα Starbucks αυξάνουν τα κέρδη