Αυτές είναι οι εταιρείες που ετοιμάζονται για ΙΡΟ λίγο πριν λήξει το 2020

Αυτές είναι οι εταιρείες που ετοιμάζονται για ΙΡΟ λίγο πριν λήξει το 2020
epa08288774 An information panel shows the evolution of the Spanish stock market in Madrid, Spain, 12 March 2020. The Spanish benchmark index IBEX 35 dropped 6 percent due to the ongoing coronavirus pandemic. EPA/KIKO HUESCA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η περίοδος των χριστουγεννιάτικων εορτών φέρνει... γιορτές σε επενδυτές τεχνολογίας. «Hot» ιδιωτικές εταιρείες σπεύδουν να υποβάλουν τους φακέλους τους για εισαγωγή στο χρηματιστήριο.

Μερικές από τις πιο «καυτές» ιδιωτικές εταιρείες τεχνολογίας σπεύδουν να υποβάλουν τα απαραίτητα έγγραφα για να προχωρήσουν σε εισαγωγή στο χρηματιστήριο πριν από το τέλος της χρονιάς.

Από τις αρχές έως τα μέσα Δεκεμβρίου, οι επενδυτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν μετοχές στην εταιρεία delivery φαγητού DoorDash, την πλατφόρμα διαδικτυακού εμπορίου Wish, καθώς και την εταιρεία διαδικτυακών ηλεκτρονικών παιχνιδιών Roblox, σύμφωνα με πηγές του CNBC.

Επίσης, η εταιρεία βραχυχρόνιας μίσθωσης κατοικιών Airbnb αναμένεται να υποβάλει τον φάκελο έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, βάζοντας τη σε θέση για ντεμπούτο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Τα έγγραφα αναμένονται μέχρι την επόμενη εβδομάδα, αν και το timing θα μπορούσε να αλλάξει με βάση τις συνθήκες της αγοράς.

Και οι τέσσερις εταιρείες υπέβαλαν εμπιστευτικά έγγραφα στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς φέτος.

Εκπρόσωποι από τις εταιρείες αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για το θέμα.