Αυτές είναι οι καλύτερες εταιρείες στον κόσμο για να εργαστείς φέτος

Αυτές είναι οι καλύτερες εταιρείες στον κόσμο για να εργαστείς φέτος

To Great Place to Work αξιολόγησε και ανακοίνωσε τις 25 κορυφαίες πολυεθνικές για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Το Great Place to Work ανακοίνωσε την 7η ετήσια διεθνή λίστα World’s Best Workplaces.

Η Salesforce κατατάσσεται πρώτη, ακολουθούμενη από την Adecco και τη SAS Institute, οι οποίες συνθέτουν την πρώτη τριάδα. Τέσσερις από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύονται (SAS Institute, MARS, AbbVie και DHL) το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα καθώς διακρίθηκαν και στη χώρα μας για το καλό εργασιακό τους περιβάλλον!

Η κατάταξη που δημοσιεύει το Great Place to Work είναι αποτέλεσμα της πιο εκτεταμένης ετήσιας έρευνας παγκοσμίως όσον αφορά στο εργασιακό περιβάλλον και αποτελεί αναγνώριση των ενεργειών και των πρακτικών των 25 καλύτερων πολυεθνικών.

“Οι εταιρείες που διακρίνονται για το εργασιακό τους περιβάλλον παγκοσμίως, εντυπωσιάζουν, όχι μόνο για την κλίμακα τους, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο φροντίζουν και αναπτύσσουν τους εργαζομένους τους. Αυτές οι εταιρείες έχουν κατανοήσει ότι ένα περιβάλλον υψηλής εμπιστοσύνης και μια κουλτούρα υψηλής απόδοσης δεν είναι αντιμαχόμενα, αλλά αντίθετα εξαρτώνται άμεσα το ένα από το άλλο”, δήλωσε ο CEO του Great Place to Work, Michael C. Bush.

Οι 13 από τις 25 πολυεθνικές που διακρίνονται έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ. Οι κλάδοι που συναντώνται συχνότερα στη λίστα είναι οι Information Technology και Manufacturing & Production.

Η Λίστα με τις Καλύτερες Πολυεθνικές «World’s Best Workplaces» στηρίζεται στα δεδομένα της έρευνας Best Workplaces την οποία διεξάγει ετησίως σε περισσότερες από 50 χώρες το Great Place to Work® και συντάσσει για κάθε μία, επιμέρους εθνικές λίστες,

Ακολουθεί η Λίστα των 25 World’s Best Workplaces για το 2017:

Σχετικά με το Great Place to Work:

Το Great Place to Work είναι μία εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης, με διεθνή παρουσία, η οποία βοηθά οργανισμούς και εταιρείες να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη εργασιακής κουλτούρας εμπιστοσύνης.

Το Great Place to Work παρέχει τις υπηρεσίες του σε εταιρείες, οργανισμούς και κρατικούς φορείς και συντάσσει λίστες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα σε 51 χώρες, μεταξύ των οποίων από το 2003 και στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο, το Great Place to Work καταγράφει και αναλύει τις απόψεις εργαζομένων για το εργασιακό τους περιβάλλον, σε περισσότερους από 6.600 επιχειρήσεις και οργανισμούς που απασχολούν συνολικά πάνω από 10 εκατ. εργαζομένους παγκοσμίως (στοιχεία περιόδου 2016-2017).