Αυτές είναι οι νέες συσκευές για να κάνετε το τέλειο κοκτέιλ

Αυτές είναι οι νέες συσκευές για να κάνετε το τέλειο κοκτέιλ

Οι συσκευές σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα τέλειο κοκτέιλ, ακόμη και την αγαπημένη σας μπύρα.

Το μπαρτεντιγνκ δεν είναι για όλους. Ακόμη και για να βρείτε τις ιδανικές ποσότητες και να ανακατέψετε τα υλικά στο σέικερ, δεν είναι εύκολο. Ωστόσο, κάποιες νέες συσκευές θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το τέλειο ποτό και αναδειχθείτε ως ο ήρωας των κοκτέιλ.

D-Vine

Ένα ποτήρι κρασί είναι μια ιδανική επιλογή για εκείνον που θέλει να χαλαρώσει με ένα ποτό, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει ολόκληρο μπουκάλι. Το D-Vine μάλιστα βρήκε τη λύση: το κρασί τοποθετείται μέσα στη συσκευή και στην πορεία εκείνη διαβάζει το είδος του, το κρατά στην κατάλληλη θερμοκρασία και σας διαθέτει την ποσότητα που επιθυμείτε εσείς. Μέχρι στιγμής κυκλοφορεί στη Γαλλία, ενώ το τρέχον έτος θα βρίσκεται και στις ΗΠΑ.

Somabar

H συσκευή διαθέτει έξι διαφορετικές θήκες, οι οποίες κρατούν το κάθε μείγμα του κοκτέιλ φρέσκο και μπορεί να σας φτιάχνει το τέλειο ποτό μέσω της εφαρμογής του στο κινητό σας, (μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας το ποτό σας). Το μενού του Somabar έχει 300 επιλογές ποτών, τα οποία μπορεί να τα φτιάξει μέσα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα.

Η τιμή του είναι 429 δολάρια.

 

PicoBrew Pico

Με το PicoBrew Pico οι λάτρεις της μπύρας πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να τη φτιάξουν και στο σπίτι τους. Χρειάζονται περίπου δυο ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη παρτίδα του ροφήματος και διατηρείται έως και πέντε ημέρες στο ψυγείο σας.

Η τιμή του είναι 599 δολάρια.

Bartesian

Με το Bartesian μπορεί κανείς να φτιάξει το κοκτέιλ του, αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο από τον κλασικό. Γεμίζετε τους λοβούς με τζιν, βότκα, ρούμι και τεκίλα, στη συνέχεια τοποθετείτε τις κάψουλες και στο τέλος επιλέγετε πόσο «δυνατό» θέλετε να είναι το ποτό.

 

Brewie

Όπως με το PicoBrew έτσι και με το Brewie μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας αγαπημένη μπύρα. Φτάνει μόνο να βάλετε τις σωστές δοσολογίες και η συσκευή μπορεί να κάνει μέχρι και πέντε λίτρα μπύρας.

Η τιμή του είναι 2.000 δολάρια.