Αυτή είναι η Αεροπορική Εταιρεία της χρονιάς για το 2016

Αυτή είναι η Αεροπορική Εταιρεία της χρονιάς για το 2016
Photo:

Η ATW βράβευσε την Etihad Airways για την επιτυχημένη οργανική και στρατηγική της συνεργασία, καθώς και για την ταχεία εξέλιξη του εργατικού της δυναμικού.

«Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς για το 2016» από το αμερικανικό περιοδικό της αεροπορικής βιομηχανίας Air Transport World (ATW) ανακηρύχθηκε η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με έδρα το Άμπου Ντάμπι .

Ειδικότερα, η Etihad Airways κατέκτησε την υψηλότερη διάκριση από τη συντακτική ομάδα της ATW σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν περισσότερες από 100 αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως.

Ο Karen Walker, αρχισυντάκτης του Air Transport World, σημείωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος για την αναγνώριση της Etihad Airways ως Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς για το 2016 από την ATW». Ακόμη, ο ίδιος προσέθεσε ότι «σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά, στην οποία στο τέλος μεγάλο μέρος της καταλήγει να φαίνεται το ίδιο, ο James Hogan και η ομάδα του αποδεικνύουν ότι μπορούν να διαφοροποιήσουν μια αεροπορική εταιρεία από τις υπόλοιπες μέσω ενός καινοτόμου τρόπου σκέψης, των δημιουργικών προϊόντων για τους πελάτες της και την αφοσίωση για την παράδοση ενός ξεκάθαρου οράματος. Συγχαίρω τηνEtihad Airways για το αξιέπαινο επίτευγμα της».

Ο Πρόεδρος και CEO της Etihad Airways, James Hogan, δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να αποδεχθώ αυτό το βραβείο εκ μέρους των 27.000 εργαζομένων του ομίλου της Etihad Airways σε όλο τον κόσμο. Χαιρετίζω τη δέσμευση, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους για την επίτευξη του στόχου μας, να είμαστε η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο».