Αυτή είναι η εμπιστευτική επιστολή Μητσοτάκη στον Μεϊμαράκη

Αυτή είναι η εμπιστευτική επιστολή Μητσοτάκη στον Μεϊμαράκη

Τις δυσλειτουργίες της ΚΕΦΕ υπογράμμιζε μέρες πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με επιστολή που απέστειλε στον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ στις 11 Νοεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχριζε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη υπεύθυνο για την ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

«Η πολιτική ευθύνη μιας αποτυχίας στη διεξαγωγή της εκλογής νέου Προέδρου βαρύνει πρωτίστως τον Πρόεδρο του Κόμματος», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ανοίγει την επιστολή του με την προσφώνηση: «Αγαπητέ Βαγγέλη…»

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολη του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπέβαλε το πρωί της Δευτέρας την παραίτησή του από τη θέση τού κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος. Ο κ. Μητσοτάκης ζητάει να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής το συντομότερο δυνατό και τονίζει πως δυσκολεύεται να καταλάβει αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παραιτήθηκε ή όχι, αν η ΝΔ έχει μεταβατικό πρόεδρο ή όχι.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή που έστειλε στον κ. Μεϊμαράκη στις 11 Νοεμβρίου με την οποία επεσήμανε ότι η πολιτική ευθύνη μιας αποτυχίας στη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών βαρύνει πρωτίστως τον πρόεδρο του κόμματος.