Αυτή είναι η εταιρεία καλλυντικών που ξεπέρασε την Kylie Cosmetics

Αυτή είναι η εταιρεία καλλυντικών που ξεπέρασε την Kylie Cosmetics

Μπορεί η Κάιλι Τζενερ να θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες αυτοδημιούργητες γυναίκες, αλλά η Πατ ΜακΓκραθ έρχεται να το διαψεύσει.

Η εταιρεία καλλυντικών της Πατ ΜακΓκραθ, η Pat McGrath Labs, έφτασε την εκτιμώμενη αξία του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, ξεπερνώντας την εταιρεία Kylie Cosmetics της Κάιλι Τζένερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του WWD.

Πρόσφατα, η μικρότερη αδελφή της οικογένειας  Kardashian- Jenner, η Κάιλι Τζένερ, είχε αναγνωριστεί από το περιοδικό Forbes ως μια από τις πιο επιτυχημένες αυτοδημιούργητες γυναίκες του παγκόσμιου επιχειρείν, με μια επιχείρηση αξίας 800 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς πολλοί θεώρησαν πως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτοδημιούργητη αφού έζησε μέσα στα πλούτη της οικογένειάς της.

Αντιθέτως, η ΜακΓκραθ ξεκίνησε την εταιρεία της το 2016 αφού ήταν για χρόνια μια κυρίαρχη φιγούρα στο χώρο της μόδας ως δημιουργός πολλών εμβληματικών μακιγιάζ στις διεθνείς πασαρέλες. Σχεδόν αμέσως μετά το λανσάρισμα της εταιρείας, τα προϊόντα γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στα καταστήματα και στον ιστότοπο της εταιρείας. Αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία δέχτηκε την επένδυση ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων της εταιρείας Eurazeo Brands, ενός επενδυτικού παραρτήματος της παγκόσμιας εταιρείας επενδύσεων Eurazeo. «Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με τη μοναδική και έμπειρη ομάδα της Eurazeo Brands», ανέφερε σχετικά με το νέο της συνεργάτη.

Μετά την ανακοίνωση ότι η εταιρεία καλλυντικών άξιζε πλέον πάνω από ένα δισεκατομμύριο, πολλοί χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να συγχαρούν την Πατ ΜακΓκραθ, συγκρίνοντάς την με την Κάιλι Τζένερ. Η ΜακΓκραθ σε ανακοίνωσή της δήλωσε ότι ήταν όνειρό της να δημιουργήσει μια εμβληματική εταιρεία καλλυντικών που «ξεπερνά τα συνήθη όρια, που ξεπερνά τις προσδοκίες».