Αυτή είναι η καλύτερη αεροπορική εταιρεία πέντε αστέρων για το 2016

Στις 18 Ιουλίου 2016 η Hainan Airlines έλαβε το βραβείο SKYTRAX πέντε αστέρων για 6η συνεχή χρονιά.

Η Hainan Airlines αντιπροσωπεύεται από την Discover the World Ελλάδας και Κύπρου από το 2012. Στις 18 Ιουλίου 2016 η Hainan Airlines έλαβε το βραβείο SKYTRAX πέντε αστέρων για 6η συνεχή χρονιά.

Από το 1993, οπότε άρχισε να εκτελεί δρομολόγια, έχει διατηρήσει ένα εξαιρετικό ρεκόρ σε θέματα ασφάλειας και οι υπηρεσίες της έχουν κερδίσει την ομόφωνη αναγνώριση ενός μεγάλου αριθμού επιβατών και της πολιτικής αεροπορίας.

Τον Οκτώβριο του 2014 στα ετήσια World Travel Awards (WTA) 2014, η Hainan Airlines έλαβε τη βράβευση «Asia’s Best Business Class 2014». Στις 27 Ιανουαρίου 2015, ο αερομεταφορέας χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα 100 πιο πολύτιμα κινέζικα εμπορικά σήματα (brands) από τη γνωστή συμβουλευτική εταιρεία “BrandZ”. Από το 2011, η Hainan Airlines με τη συνεχή καινοτομία στην εξυπηρέτηση έχει λάβει επί τέσσερα συναπτά έτη βαθμολογία πέντε αστέρων από την Skytrax.

Με ένα δίκτυο δρομολογίων, το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρη τη Κίνα, καλύπτοντας την Ασία, Ευρώπη, Αμερική, Ωκεανία και Αφρική, η Hainan Airlines έχει περίπου 500 εγχώρια και διεθνή δρομολόγια πτήσεων, φτάνοντας περίπου σε 90 προορισμούς.

Ο στόλος της Hainan Airlines αποτελείται από αεροσκάφη Boeing 737, 767, 787-8, 787-9 και από Airbus 330. Το εσωτερικό των αεροσκαφών διαθέτει υψηλής ποιότητας premium class (first class καμπίνα και/ή μια ολοκαίνουρια ευρύχωρη και άνετη business-class καμπίνα) με επαρκή χώρο για τους επιβάτες. Το 2016, συνολικά περισσότερα από 143 αεροσκάφη είναι σε λειτουργία, με το Boeing 737 να αποτελεί το κύριο αεροσκάφος του στόλου.

Στις 8 Ιουνίου 2016 η Hainan Airlines παρέλαβε το πρώτο Boeing 787-9 Dreamliner και επιπλέον διαθέτη 10 αεροσκάφη 787-8s Dreamliner. Η εταιρία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το νέο αεροσκάφος στο νέο δρομολόγιο που σχεδιάζει να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο μεταξύ Πεκίνου και Λας Βέγκας.

Στις 10 Ιουνίου, 2016 η Hainan Airlines πρόσθεσε ένα νέο δρομολόγιο Manchester – Beijing.

Onboard travel experience

Business Class cabin

Hainan Airlines

Dining

Hainan Airlines2

 

Απολαύστε νόστιμα γεύματα από έμπειρους σεφ επιλέγοντας Δυτική ή Κινέζικη κουζίνα. Η Hainan Airlines έχει προσκαλέσει ειδικά τον κύριο Wang Hongren ο οποίος είναι ο υπεύθυνος catering φέτος με σκοπό να προσφέρει στους επιβάτες τις καλύτερες υπηρεσίες εν πτήσει.

Airbus A330-200s

Στο Airbus A330-200, τα καθίσματα διαθέτουν υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD widescreen- 10.6 ίντσες για τη Business Class και 8,9 ίντσες για την Economy Class. Το ταξίδι σας θα είναι ξεκούραστo και άνετο, καθώς μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από ταινίες και μουσική.

Boeing 787 Dreamliner Business Class

boeing787

Η καμπίνα Business Class είναι λεπτομερώς σχεδιασμένη, διαθέτοντας πολύ άνετα καθίσματα, τα οποία προσαρμόζονται σε επίπεδη θέση 180 μοιρών.

Economy Class Cabin

Η καμπίνα Economy Class, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση των επιβατών. Τα καθίσματα είναι ανακλινόμενα έως 105 μοίρες και έχουν κλίση 32 ιντσών. Κάθε κάθισμα είναι εξοπλισμένο με ατομική video touch-screen και τηλεκοντρόλ, προσφέροντας στους επιβάτες επιλογές ταινιών, μουσικής και πολλά άλλα. Kουβέρτες και μαξιλάρια προσφέρονται κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα πτήσεων της Hainan Airlines:
http://www.hainanairlines.com/go/DOCS/timetable/Schedule_en.pdf