Αυτή είναι η νέα επένδυση του Bono των U2 που δεν περίμενε κανείς

Ο σταρ της μουσικής βιομηχανίας μόλις επένδυσε σε ένα αποστακτήριο ιρλανδικού ουίσκι αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο φρόντμαν των U2, Bono, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο του ουίσκι. Ο μουσικός είναι ένας από τους επενδυτές σε ένα υπό σχεδίαση αποστακτήριο ουίσκι στο Monasterevin του County Kildare, στην Ιρλανδία.

Το αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ αποστακτήριο, το οποίο αναπτύσσεται από τον επιχειρηματία και επενδυτή Paddy McKillen, θα προκύψει από την αναστήλωση ενός μύλου ηλικίας 200 ετών, τον οποίο κατείχε προηγουμένως η οικογένεια Cassidy. Η συγκεκριμένη οικογένεια παρήγαγε ουίσκι από το 1784 μέχρι το 1921, όπως αναφέρουν οι Irish Times.

Ο Bono δεν είναι το μόνο μεγάλο όνομα που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εισέλθει στον χώρο του ουίσκι. Ο αθλητής του MMA, Conor McGregor, ανακοίνωσε πρόσφατα το λανσάρισμα του δικού του ιρλανδικού ουίσκι, Proper No Twelve, το οποίο θα παράγεται στο αποστακτήριο της Bushmills.

Τα ποτά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή μεταξύ των celebrities τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα ύστερα από την πώληση της μάρκας τεκίλα του George Clooney, Casamigos, στη Diageo πέρυσι για 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Επιπλέον, οι The Backstreet Boys ανακοίνωσαν σχέδια ενεργοποίησής τους στον κλάδο της τεκίλα.