Αυτοί είναι οι πέντε επικρατέστεροι ηθοποιοί για τον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ στην βιογραφική ταινία

Αυτοί είναι οι πέντε επικρατέστεροι ηθοποιοί για τον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ στην βιογραφική ταινία
Photo:
Ο Τομ Χανκς έχει υπογράψει ήδη για τον ρόλο του συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ, του διευθυντή ταλέντων, ο οποίος έλεγχε κάθε πτυχή της ζωής του Πρίσλεϊ. Η ταινία θα επικεντρωθεί στην άνοδο του Βασιλιά της ροκ & εντ ρολ και στη σχέση που είχε με τον Πάρκερ.

Ο Άνσελ Έλγκορτ και ο Χάρι Στάιλς είναι δύο από τους πέντε νέους ηθοποιούς που θα δοκιμάσουν την τύχη τους για να αναλάβουν τον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ στην βιογραφική ταινία του Μπαζ Λούρμαν.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, οι Έλγκον, Στάιλς, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Όστιν Μπάτλερ και Μάιλς Τέλερ έκαναν δοκιμαστικό για τον ρόλο την περασμένη εβδομάδα.

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Έλγκορτ πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το ριμέικ της ταινίας «West Side Story» που θα σκηνοθετήσει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ ο Τέλερ θα εμφανιστεί στη συνέχεια της κινηματογραφικής ταινίας «Top Gun». Ο Μπάτλερ έχει έναν ρόλο στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο, ενώ ο Στάιλς ξεχώρισε με την συμμετοχή του στην ταινία «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν. Ο Τέιλορ-Τζόνσον έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στις ταινίες Kick-Ass και τους «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron», αλλά και από τον ρόλο ως Τζον Λένον στην ταινία «Nowhere Boy».

Ο Τομ Χανκς έχει υπογράψει ήδη για τον ρόλο του συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ, του διευθυντή ταλέντων, ο οποίος έλεγχε κάθε πτυχή της ζωής του Πρίσλεϊ.

Η ταινία θα επικεντρωθεί στην άνοδο του Βασιλιά της ροκ & εντ ρολ και στη σχέση που είχε με τον Πάρκερ.