Αυτή είναι η σειρά- έκπληξη που ετοιμάζει ο Τιμ Μπάρτον σε συνεργασία με το Netflix

Αυτή είναι η σειρά- έκπληξη που ετοιμάζει ο Τιμ Μπάρτον σε συνεργασία με το Netflix
Director Tim Burton walks a red carpet ahead of the 64. David Di Donatello awards ceremony - Red Carpet on March 27, 2019 in Rome, Italy. (Photo by Luca Carlino/NurPhoto) (Photo by Luca Carlino / NurPhoto) Photo: AFP

Για πρώτη φορά ο Τιμ Μπάρτον θα σκηνοθετήσει για την μικρή οθόνη.

Για πρώτη φορά ο Τιμ Μπάρτον θα σκηνοθετήσει για τηλεόραση. Για την ακρίβεια, θα είναι και σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός στην τηλεοπτική σειρά «Wednesday», μια σειρά για την Wednesday Addams, την εμμονική με τον θάνατο κόρη της «Addams Family».

Στην ανακοίνωση Τύπου, η σειρά περιγράφεται ως μια «live-action κωμωδία ενηλικίωσης».

Η «Wednesday» θα εστιάζει στα χρόνια σπουδών της Wednesday στη Nevermore Academy. «Η Wednesday προσπαθεί να τελειοποιήσει τις αναδυόμενες μεταφυσικές ικανότητές της, να αποτρέψει ένα εξοργιστικό όργιο φόνων που έχει τρομοκρατήσει την πόλη, να φωτίσει το μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο ενεπλάκησαν οι γονείς της πριν 25 χρόνια- και όλα αυτά ενώ προσπαθεί να βγάλει άκρη με τις καινούργιες και πολύ μπερδεμένες εμπειρίες της στο Nevermore» αναφέρεται στην ανακοίνωση σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δημιουργοί του show είναι οι Al Gough και Miles Millar (το γνωστό από τις σειρές «Smallville» και «Into the Badlands» δίδυμο). Το Netflix προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει επιπλέον πληροφορίες για τη σειρά, ούτε για το καστ ούτε για το πότε θα αρχίσει να προβάλλεται.

Κατά γενική παραδοχή, η Wednesday Addams είναι ο πιο διάσημος αλλά και πιο αγαπητός χαρακτήρας στην «Addams Family».

Στην αρχική τηλεοπτική σειρά, τον ρόλο ενσάρκωσε η Lisa Loring ενώ στις ταινίες των αρχών της δεκαετίας του 1990 η νεαρή Christina Ricci. Πιο πρόσφατα, στην ταινία κινούμενων σχεδίων «Addams Family» του 2019, η Chloe Grace Moretz δάνεισε τη φωνή της στην Wednesday.