Αυτό είναι το νέο κατάστημα της Apple στη Σιγκαπούρη που επιπλέει στο νερό (Φωτογραφίες και Βίντεο)

AFP

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε το εκπληκτικό Apple Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη», δήλωσε ο Deirdre O’ Brien, ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple Retail and People.

Το τελευταίο κατάστημα λιανικής της Apple στη Σιγκαπούρη, διαφέρει στο design σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν μέχρι στιγμής σε όλο τον κόσμο. Τα εγκαίνια αναμένονται στις 10 Σεπτεμβρίου στο Marina Bay, όπου οι πελάτες θα βρουν ανοιχτές τις πόρτες μίας σφαιρικής κατασκευής, η οποία επιπλέει πάνω στο νερό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The world’s first and only floating Apple🍎Store on the waterfront of Singapore. A rainbow 🌈 streak of lights in the making. 🍎 ~ life still goes on, be safe, stay vigilant, exercise social responsibility ~ 🍎 #applestoresg #applestoresingapore #applemarinabaysands #sgunited #Singaporetourism #singaporetoday #singapore #instasg #sgig #hdbheartlands #sgheartlands #iluvsg#yoursingapore #VisitSingapore #thisissingapore #ShowTheFullPicture #uniquelysingapore #singaporeinsiders #passionmadepossible #todayweexploresg #madaboutsingapore2020 #whatissingapore#whatmakessg #landscapephotography #sunset #sglandscape #marinabaysg #marinabaysands #applenews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gin Tay (@gin.tay) στις

Η Apple περιγράφει το νέο της κατάστημα ως «μια γυάλινη δομή θόλου, που είναι πλήρως αυτο-υποστηριζόμενη. Αποτελείται από 114 κομμάτια γυαλιού με μόνο 10 στενούς κάθετους σκελετούς για δομική σύνδεση».

Ο μοναδικός σχεδιασμός επιτρέπει στο φυσικό φως να εισέρχεται στο εσωτερικό του, στο οποίο πρόσθεσε μέχρι και μικρά δέντρα.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε το εκπληκτικό Apple Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη», δήλωσε ο Deirdre O’ Brien, ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple Retail and People.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New Apple Store to sit directly on the water of Marina Bay in Singapore #apple #applestore #applestoresingapore #marinabay #marinabaysands #appleretail #appleretailstore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη iVLOGYT | Tech News (@ivlogyt_blog) στις

Ως μέρος των προσπαθειών για την προστασία του προσωπικού και των πελατών, όλοι όσοι εισέρχονται στο Apple Store καλούνται τώρα να φορούν μάσκα και επίσης να υποβάλλονται σε έλεγχο θερμοκρασίας. Επίσης, για να διασφαλιστεί ότι θα τηρούνται οι κοινωνικές αποστάσεις, έχουν τεθεί όρια στον αριθμό των ατόμων που θα μπορούν να εισέρχονται στο κατάστημα, ενώ θα πραγματοποιούνται συχνά απολυμάνσεις σε όλες τις επιφάνειες.

Τα εγκαίνια του καταστήματος της Apple στη Σιγκαπούρη, έρχονται επίσης την ίδια εβδομάδα που αναμένονται νέες λεπτομέρειες για την αποκάλυψη του iPhone 12.