Αυτό είναι το νέο mega κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος

Αυτό είναι το νέο mega κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος

Το ανανεωμένο AB MEGA Εθνικής προσφέρει μια σειρά ποιοτικών επιλογών για τους καταναλωτές.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει το φιλόδοξο πλάνο ανακαινίσεων μεγάλων καταστημάτων. Αυτή τη φορά, το πλήρως ανανεωμένο ΑΒ Εθνικής, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 30 Οκτωβρίου 1992, ανακαινίστηκε πλήρως, εντυπωσιάζοντας όλους όσους το επισκέπτονται.

Σε έναν χώρο συνολικής έκτασης 3.500 τ.μ., ο καταναλωτής βιώνει μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών, καθώς στα ανανεωμένα και μεγαλύτερα «ΑΒητικά» τμήματά του μπορεί να βρει κανείς και… του πουλιού το γάλα! 

1/7

Στο ανανεωμένο AB MEGA Εθνικής στο οποίο εργάζονται 185 άτομα, οι καταναλωτές μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα 23 ταμεία, εκ των οποίων τα 5 είναι self-check out. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει συνολικά 280 θέσεις στάθμευσης και ειδικό χώρο για τα ποδήλατα, ενώ λειτουργεί και ολοκληρωμένο κέντρο ανακύκλωσης συσκευασιών και δεξαμενή ανακύκλωσης λαδιού.

Με αφορμή την ανακαίνιση του καταστήματος ΑΒ στην Εθνική, ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, Γενικός Διευθυντής της ΑΒ Βασιλόπουλος δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτή την τόσο μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Εθνικής. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να εκσυγχρονίζουμε τα καταστήματά μας προκειμένου να προσφέρουμε στους καταναλωτές αυτό που χρειάζονται! Μεγάλη ποικιλία και υψηλής ποιότητας προϊόντα από Έλληνες και ξένους παραγωγούς στις πιο προσιτές τιμές για όλους!».