Αυτό είναι το στοιχειωμένο σπίτι των 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων

Αυτό είναι το στοιχειωμένο σπίτι των 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων
beckett's castle, maine

Ο πύργος και το φάντασμα που λέγεται ότι κατοικεί σε αυτόν διατίθενται προς πώληση.

του Chris Morris

Μήπως αναζητάτε ένα απομακρυσμένο σπίτι στην παραλία για να ξεφύγετε από την πόλη; Ένα ακίνητο στο Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών ίσως να είναι ακριβώς ό,τι αναζητάτε.

Το Beckett’s Castle (Κάστρο του Μπέκετ), μια βίλα 185 τετραγωνικών μέτρων στο Κέιπ Ελίζαμπεθ, διατίθεται προς πώληση και η τιμή που ζητούν οι ιδιοκτήτες του είναι 3,35 εκατομμύρια δολάρια. Το οικόπεδο περιλαμβάνει έναν πύργο, ένα ξεχωριστό σπίτι για επισκέπτες, και μυστικούς κήπους.

Α, ναι. Περιλαμβάνει κι ένα φάντασμα!

Χτισμένο το 1874, το ιδιαίτερο αυτό οίκημα λέγεται ότι είναι στοιχειωμένο από το φάντασμα του Sylvester Beckett, ενός εκκεντρικού συγγραφέα και δικηγόρου.

Το σπίτι – ένα από τα πιο στοιχειωμένα, όπως λέγεται, στο Μέιν – μπαίνει προς πώληση για πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του πέθανε πέρυσι.

Τα καλά νέα, βέβαια, είναι ότι το φάντασμα έχει μάλλον φιλικές διαθέσεις. Το φάντασμα του Sylvester, όπως λέει ο θρύλος, ανακατεύει τα σκεπάσματα στα κρεβάτια, ανοίγει πόρτες, και κατεβάζει πίνακες. Αν σας ενδιαφέρει να συνυπάρξετε με το μυστηριώδες και ίσως και λιγάκι ενοχλητικό φάντασμα, μήπως πρέπει να πάρετε ένα τηλέφωνο;

Ο μεσίτης που έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου είναι το γραφείο Town and Shore Real Estate.