Αυτοδιοικητικές Eκλογές 2014 στο FortuneGreece.com

Αυτοδιοικητικές Eκλογές 2014 στο FortuneGreece.com

Λίγο πριν την κάλπη οι βασικοί υποψήφιοι απαντούν στις ερωτήσεις του FortuneGreece.com.

Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές θεωρούνται το κρίσιμο σταυροδρόμι στο οποίο, ως ψηφοφόροι, αποφασίζουμε με ποιον «οδηγό» θα πορευτούμε και ποιον «δρόμο» θα διασχίσουμε για να βελτιωθεί η οικονομική ζωή και το βιοτικό επίπεδο στην πόλη μας.  Παράλληλα αποτελούν μαζί με τις Ευρωεκλογές κι ένα κρίσιμο τεστ για τα πολιτικά κόμματα που τίθενται για πρώτη φορά στην κρίση των ψηφοφόρων μετά το 2012.

Την ώρα που η χώρα μπαίνει στην τελική ευθεία για την κάλπη το FortuneGreece.cοm καλεί τους πρωταγωνιστές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και στην Περιφέρεια Αττικής να αναλύσουν τα σχέδια τους και να παρουσιάσουν τις λύσεις, που προτείνουν, στα σημαντικότερα προβλήματα τα οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Ζητήσαμε από τους υποψηφίους να απαντήσουν σε δέκα ερωτήσεις, κοινές προς όλους.  Οι απαντήσεις τους καλύπτουν μια σειρά από θεματικές ενότητες όπως οι κοινωνικές υποδομές, το αστικό περιβάλλον, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η λειτουργία των καταστημάτων και οι ιδιωτικοποιήσεις, η ανάπτυξη του τουρισμού, και το ακανθώδες ζήτημα της οικονομικής κατάστασης των δήμων και της περιφέρειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ