Αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής, σουγιάδες και σφαίρες στα σπίτια εκείνων που γρονθοκόπησαν τον Κουμουτσάκο

Αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής, σουγιάδες και σφαίρες στα σπίτια εκείνων που γρονθοκόπησαν τον Κουμουτσάκο

Απόλυτα βέβαιες είναι πλέον οι Αρχές μετά τη σύλληψη του 24χρονου, πως τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που αναζητούν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών που συμμετείχαν το απόγευμα της Πέμπτης στα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος και στη βιαιοπραγία σε βάρος του βουλευτή Γεώργιου Κουμουτσάκου, το μεσημέρι της Παρασκευής συνελήφθη ένας 24χρονος, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις Έλληνες.

Ο νεαρός που συνελήφθη είναι εκείνος που φαίνεται να προσπαθεί να τον απομακρύνει, όμως κατά τις Αρχές τον παγίδευσε, τον εγκλώβισε στο σημείο και έδωσε την ευκαιρία στους υπόλοιπους να του επιτεθούν.

Σε βάρος των παραπάνω ατόμων σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες δύο εκ των ατόμων που αναζητούνται, (και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτοί που γρονθοκόπησαν τον βουλευτή), βρέθηκαν δύο φυσίγγια των 7,62 mm, που χρησιμοποιούνται σε πολεμικά τυφέκια όπως καλάσνικοφ, δύο σουγιάδες και 10 αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής.

Δείτε εδώ ξανά τα βίντεο της επίθεσης όπου διακρίνονται οι δράστες.

Πηγή: news247.gr