Αυτός είναι ο διάσημος ποδοσφαιριστής που επενδύει στον τουριστικό κλάδο

Αυτός είναι ο διάσημος ποδοσφαιριστής που επενδύει στον τουριστικό κλάδο

Το προσωπικό brand του διάσημου ποδοσφαιριστή βρίσκεται ήδη στο χώρο της μόδα και από εδώ και στο εξής θα το συναντήσουμε και στον τομέα του τουρισμού.

Σε συνέντευξή του στο CNBC ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκάλυψε ότι επένδυσε πάνω από 40 εκατ. δολάρια σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του τουρισμού, την Pestana Hotel Group.

«Πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω το δικό μου ξενοδοχείο» σημείωσε στο διεθνές μέσο ενημέρωσης ο διάσημος ποδοσφαιριστής, ο οποίος  από εδώ και στο εξής θα έχει υπό την κατοχή του τέσσερα ξενοδοχεία με την ονομασία ‘CR7’, όπως είναι το προσωπικό brand.

Μάλιστα, οι πόλεις όπου θα χτιστούν τα ξενοδοχεία έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Ρονάλντο, καθώς πρόκειται για την γενέτειρά του, την πόλη Funchal, τη Λισαβόνα, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, την Μαδρίτη, όπου έγινε σταρ με την «βασίλισσα» Ρεάλ και τη Νέα Υόρκη η όποια πιθανόν να βρίσκεται στα μελλοντικά του σχέδια.

Η αγορά μεριδίου του ξενοδοχείου είναι η πρώτη επένδυση του Πορτογάλου επιθετικού σε χώρους πέρα από τον αθλητισμό και τη μόδα, ενώ ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα αισιόδοξος για το εγχείρημά του, το οποίο έρχεται σε μια περίοδο που ο τουριστικός κλάδος διέρχεται από αναταράξεις μετά την είσοδο της Airbnb στην παγκόσμια αγορά.

«Είμαι 100% σίγουρος ότι αυτό θα είναι διαφορετικό, λόγω του ονόματός μου, του τρόπου ζωής μου, των φιλοδοξιών μου. Νομίζω ότι όλοι όσοι εργαζόμαστε για το σκοπό αυτό έχουμε τα υλικά για να το κάνουμε να πετύχει», σημείωσε ο Ρονάλντο.

Σημειώνεται ότι το προσωπικό του brand, CR7,  βρίσκεται ήδη σε ρούχα και αρώματα, ενώ η περιουσία του ανέρχεται στα 223 εκατ. δολάρια.

«Η φιλοσοφία μου είναι η ίδια όπως και στο ποδόσφαιρο. Να γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Κι όπως ξέρετε το ποδόσφαιρο δεν είναι για πάντα. Θέλω κι άλλα πράγματα», προσέθεσε.