Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Έλβις

Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Έλβις
epa07396704 Vanessa Hudgens (L) and Austin Butler attend the 2019 Vanity Fair Oscar Party following the 91st annual Academy Awards ceremony, in Beverly Hills, California, USA, 24 February 2019. The Oscars are presented for outstanding individual or collective efforts in 24 categories in filmmaking. EPA/NINA PROMMER Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο ανερχόμενος σταρ κατάφερε μάλιστα να υπερισχύσει έναντι μεγάλων ονομάτων όπως του Harry Styles και του Ansel Elgort.

Ο ανερχόμενος σταρ Austin Butler θα υποδυθεί τελικά τον Elvis Presley στην ταινία σκηνοθεσίας Baz Lurhmann, υπερέχοντας έναντι γνωστών ηθοποιών όπως οι Miles Teller, Ansel Elgort, και Harry Styles.

Η ιστοσελίδα Deadline αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η ταινία του Lurhmann θα παρουσιάζει την ιστορία του Elvis από την οπτική του μακροχρόνιου μάνατζέρ του, Colonel Tom Parker, ο οποίος διαχειρίστηκε την καριέρα του ηθοποιού τόσο στη μουσική όσο και στον κινηματογράφο. Ο Tom Hanks θα υποδηθεί τον Parker στην ταινία.

Προηγουμένως, ο Butler έχει συμμετάσχει σε σειρές όπως το The Carrie Diaries και το The Shannara Chronicles, όπως επίσης και εμφανίσεις σε διάφορες σειρές της Disney και της Nickelodeon όπως το Zoey 101 και το Ned’s Declassified School Survival Guide. Επιπλέον, έχει εμφανιστεί στο The Dead Don’t Die και το Once Upon A Time in Hollywood.

Επίσης, τραγουδάει και ηχογραφεί μουσική, αν και δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι ευρέως. Τα ταλέντα του Butler στην κιθάρα και το τραγούδι εμφανίστηκαν σε ένα επεισόδιο της σειράς Are you There, Chelsea? και όπως φαίνεται, μπορεί όντως να τραγουδήσει καλά.

Η ταινία για τον Elvis θα είναι η πρώτη βιογραφική ταινία του Lurhmann για μια ιστορική προσωπικότητα, μετά την κινηματογραφική διασκευή των κλασικών λογοτεχνικών έργων Romeo + Juliet και The Great Gatsby και τη δημιουργία πρωτότυπων μουσικών πρότζεκτ, όπως το The Get Down και το Moulin Rouge.