Αυξημένος τζίρος για τη ΔΕΘ-Helexpo

Αυξημένος τζίρος για τη ΔΕΘ-Helexpo

Bελτιωμένο κατά το α' εξάμηνο του 2014 είναι το σύνολο των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας.

Διεύρυνση του κύκλου εργασιών της κατά 15,72% κατέγραψε το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης σε σχέση με πέρσι, η ΔΕΘ-HELEXPO. Η αύξηση του τζίρου συνοδεύεται και από βελτίωση του οικονομικού αποτελέσματος, το οποίο πλέον αναμένεται να επιτρέψει στην επιχείρηση να παρουσιάσει για το σύνολο του 2014 θετικά αποτελέσματα προ φόρων.

Το σύνολο των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας είναι βελτιωμένο κατά το α’ εξάμηνο του 2014 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καθώς, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΔΕΘ-HELEXPO, «η εταιρεία αποκομίζει υπεραξίες και οφέλη ως αποτέλεσμα της ενοποίησης του εθνικού εκθεσιακού φορέα και των νέων αναπτυξιακών σχεδιασμών, οι οποίοι ήδη υλοποιούνται».

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας εκτιμάται πως θα ενισχυθεί έτσι περαιτέρω κατά τη διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου του έτους, όπου πραγματοποιείται, τόσο η Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου και μεγάλα κλαδικά εκθεσιακά γεγονότα, όπως η Philoxenia, όσο και το νέο θεματικό πάρκο της ΔΕΘ-HELEXPO, το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προβλεπόμενη επίτευξη κερδοφορίας προ φόρων το 2014, η οποία θα έρθει να προστεθεί στα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων ύψους 18.500 ευρώ του 2013, επιτυγχάνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τηρουμένων των οικονομικών εκκρεμοτήτων, οι οποίες είχαν προκύψει, λόγω της ενοποίησης, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη:

Νέα συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo με την Εθνική Τράπεζα

 Ανανέωση και «πράσινες» ενεργειακά αλλαγές εν όψει ΔΕΘ