Αύξηση 7,23% στον τζίρο για τα Jumbo

Αύξηση 7,23% στον τζίρο για τα Jumbo
Photo:

Η εισηγμένη εταιρεία συνεχίζει τη θετική της πορεία στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης.

Αύξηση 7,23% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της εισηγμένης εταιρείας Jumbo στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η θετική τάση του πρώτου τριμήνου συνεχίστηκε και το δεύτερο τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις από τον Ιούλιο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2013 να φτάσουν τα 316,74 εκατ. ευρώ έναντι 295,39 εκατ. ευρώ που ήταν ο τζίρος κατά το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Κατά το δεύτερο τρίμηνο, οι πωλήσεις στα καταστήματα στην Ελλάδα διατηρήθηκαν σε θετικό έδαφος ενώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ενίσχυση των πωλήσεων στην Κύπρο ήταν σημαντική, μετά και το άνοιγμα του νέου καταστήματος στην Πάφο. Η Βουλγαρία συνέχισε να αναπτύσσεται με διψήφιο ποσοστό, ενώ η επίδοση των δύο πρώτων καταστημάτων του Ομίλου στη Ρουμανία ήταν καλύτερη των προσδοκιών.

Ο Όμιλος, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, αριθμούσε 66 καταστήματα εκ των οποίων τα 52 στην Ελλάδα, 4 στην Κύπρο, 8 στη Βουλγαρία, 2 στην Ρουμανία, ενώ διαθέτει και το ηλεκτρονικό κατάστημα e-Jumbo.

Κατά το δεύτερο μισό της τρέχουσας οικονομικής χρήσης, αναμένεται να λειτουργήσει ένα ακόμα ιδιόκτητο κατάστημα στην Βόρεια Ελλάδα (9.000 τ.μ.). Σταδιακά, με δύο καταστήματα για την παρούσα χρήση, θα ξεκινήσει η ριζική ανακαίνιση παλαιών καταστημάτων του Ομίλου Jumbo.

Διαβάστε ακόμη: Jumbo: Ενίσχυση των πωλήσεων και νέα καταστήματα