Αγαπημένες σειρές επιστρέφουν με νέο κύκλο αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Αγαπημένες σειρές επιστρέφουν με νέο κύκλο αποκλειστικά στην COSMOTE TV

The Late Late Show with James Corden, Unreal, The Heart Guy, Urban Myths δίνουν ραντεβού στις οθόνες σας.

Νέους κύκλους σειρών και ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή  θα έχουν στη διάθεσή τους αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές, μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV.

Στο κανάλι των σειρών COSMOTE CINEMA 4HD, ξεχωρίζουν πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές πρεμιέρες. Η κωμική  σειρά «Unreal» επιστρέφει με τον 4ο και τελευταίο κύκλο, μεταφέροντάς μας για ακόμα μία φορά στο πλατό ενός ριάλιτι γνωριμιών (Κυριακή 9/9, 22.00), ενώ η σειρά The Heart Guy επανέρχεται με τις καθημερινές περιπέτειες του Hugh Knight, ενός «εξόριστου» σε μια επαρχιακή πόλη γιατρού (3ος κύκλος, Παρασκευή 7/9, 21.00). Παράλληλα, στο κανάλι επιστρέφουν με νέα σεζόν η βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα και urban legends κωμική σειρά «Urban Myths» (Κυριακή 9/9, 21.00 & 21.30), επιστρέφει με νέο μέρος και διπλά επεισόδια, παρουσιάζοντας εξαιρετικές ιστορίες προσωπικοτήτων της τέχνης και του πολιτισμού. Το πρώτο επεισόδιο μας μεταφέρει στα γυρίσαμτα της ταινίας «Μερικοί το προτιμούν καυτό», όπου ο Μπίλι Γουάιλντερ, ο Τόνι Κέρτις, ο Τζακ Λέμον κι ο Άρθουρ Μίλερ παρακολουθούν τη Μέριλιν Μονρόε, στην προσπάθειά της να αποδώσει σωστά μια συγκεκριμένη ατάκα. Το δεύτερο επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια της ιστορικής συναυλίας του 1985, Live Aid.  Το αγαπημένο «The Late Late Show with James Corden», με πολλή μουσική, χορό, παιχνίδια και λαμπερούς καλεσμένους (5η σεζόν, Σάββατο 8/9, 21.00).

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην πρεμιέρα της ταινίας «Σημαδεμένες Καρδιές» (Scarred Hearts), για τη ζωή ενός νεαρού συγγραφέα, ο οποίος αν και μαθαίνει πως πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια, ξεκινά να ζει κάθε λεπτό της καθημερινότητάς του στο έπακρο. (Πέμπτη 6/9, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Στο κανάλι, οι μικροί φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν back2back τις ταινίες Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές (Seefood) και Γοριλομπελάδες (Snowflake) (Σάββατο 8/9 18.45, 21.00).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, έρχεται σε Α’ προβολή το σκηνοθετικό ντεμπούτο του διακεκριμένου ηθοποιού John Carroll Lynch, «Lucky» (Δευτέρα 10/9, 22.00), για έναν άθεο και ανεξάρτητο 90χρονο, ο οποίος όταν αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει το τέλος της ζωής του, ξεκινάει ένα πνευματικό ταξίδι προς την αυτογνωσία και την αποδοχή της θνητότητάς του.

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEAMA ON DEMAND, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους το blockbuster της Marvel Deadpool 2, με τον Ράιαν Ρέινολντς.