ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγκαινιάζει νέα ηλεκτρονική υπηρεσία περιβαλλοντικής ενημέρωσης

ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγκαινιάζει νέα ηλεκτρονική υπηρεσία περιβαλλοντικής ενημέρωσης

Σε εφαρμογή η ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης για το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στον Βόλο.

Την ανοικτή λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας ενημέρωσης www.heracles-footprint.gr έθεσε σε εφαρμογή ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ παρέχει πρόσβαση σε όλους τους κοινωνικούς του εταίρους στην ψηφιακή πλατφόρμα heracles-footprint.gr, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθούν εύκολα και γρήγορα την εικόνα των αέριων εκπομπών του εργοστασίου Βόλου.

Στη ψηφιακή πλατφόρμα heracles-footprint.gr έχουν πρόσβαση ήδη από το 2017 εκπρόσωποι τόσο της αδειοδοτούσας όσο και της ελεγκτικής αρχής. Με την ανοικτή πρόσβαση στους κοινωνικούς εταίρους, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αποδεικνύει ακόμη μια φορά τη διαρκή δέσμευση για την ανάπτυξη καναλιών αμφίδρομης επικοινωνίας, έγκυρης και διαφανούς ενημέρωσης. Πρόκειται για μια καινοτόμα πρωτοβουλία που γίνεται πράξη για πρώτη φορά στην ελληνική τσιμεντοβιομηχανία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Διευθυντής του εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στον Βόλο, κ. Μιχάλης Βλάχος, ανέφερε σχετικά: «Περισσότερα από 90 χρόνια είμαστε εδώ, ακούμε τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας και κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την τοπική κοινωνία η άμεση και έγκυρη πληροφόρηση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ψηφιακή πλατφόρμα καταγραφής του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος είναι πλέον στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Ο σεβασμός στο περιβάλλον καθώς και στην Υγεία & Ασφάλεια των ανθρώπων μας και των τοπικών κοινωνιών αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, την οποία θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με νέες πρωτοβουλίες».