Άγνωστοι άρπαξαν κάλπη από εκλογικό κέντρο στα Εξάρχεια

Άγνωστοι άρπαξαν κάλπη από εκλογικό κέντρο στα Εξάρχεια
Κάλπη με ψήφους για τις Βουλευτικές Εκλογές 2015, στο 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015. Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα, ενώ πρώτη ασφαλή εκτίμηση του αποτελέσματος θα έχουμε λίγο μετά τις 9 καθώς τότε υπολογίζεται ότι θα έχει καταμετρηθεί το 10% των ψήφων της επικράτειας.. ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα για τις Βουλευτικές Εκλογές 2015. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στην περιοχή.

Εισβολή σε εκλογικό κέντρο πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοφόρων πριν από λίγη ώρα στην οδό Κωλέττη στα Εξάρχεια.

Οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο 33ο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό Κωλέττη 35 απ’ όπου άρπαξαν μία από τις κάλπες και διέφυγαν πετώντας καπνογόνα εναντίον αστυνομικών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης σε εκλογικό κέντρο.

Στο εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια όπου εκλάπη η κάλπη η διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή, 14 Ιουλίου, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εσωτερικών. Αργότερα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν πληροφορίες και για δεύτερο ανάλογο περιστατικό στην οδό Αραχώβης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ