Aυτή την Κυριακή 8/11: Πάρτε δωρεάν το νέο τεύχος του Fortune με κάθε παραγγελία από το ekiosky’s.gr

Aυτή την Κυριακή 8/11: Πάρτε δωρεάν το νέο τεύχος του Fortune με κάθε παραγγελία από το ekiosky’s.gr
To ekiosky’s.gr φέρνει ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του περιοδικού Fortune στο σπίτι σας.

Mε ό,τι παραγγελία κι αν κάνετε (εκτός από είδη καπνού) μέσα από την ιστοσελίδα του ekiosky’s.gr αυτή την Κυριακή 08/11, το νέο τεύχος Μαΐου του Fortune έρχεται άμεσα όπου κι αν βρίσκεστε, μέσα σε λίγα λεπτά. Η προσφορά ισχύει για όλη την Αττική.

Μια πρωτοποριακή συνεργασία και προσφορά για τους χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας παραγγελιών (καφέ, μικρο-ψώνια, είδη mini market και περιπτέρου) ekiosky’s.gr και τους αναγνώστες του Fortune.

Συνδεθείτε στο ekiosky’s ΕΔΩ

Διαβάστε στο νέο Fortune Νοεμβρίου:

Το μεγάλο αφιέρωμα “Change the World” με τις εταιρείες που αλλάζουν τον κόσμο.

Η λίστα με τις εταιρείες που αλλάζουν τον κόσμο φωτίζει τον τρόπο με τον οποίο, όταν το επιχειρηματικό κέρδος επιδιώκει να συνδυάζεται αρμονικά με το κοινωνικό όφελος, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο. Περιέχει επιχειρήσεις που πολύ πριν από την πανδημία είχαν ήδη ενσωματώσει έναν σκοπό στην εταιρική τους στρατηγική, αναλαμβάνοντας έμπρακτα το δικό τους μερίδιο ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους τους, στην κοινωνία και στο περιβάλλον. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μέσα στην πανδημία από το Fortune Greece, σε συνεργασία με την εταιρεία KKS Advisors και με επιστημονικό συνεργάτη τον καθηγητή του Harvard Business School Γιώργο Σεραφείμ.