Aυτό είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο

Aυτό είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο
epa05014431 Brazilian model Gisele Bündchen participates in the presentation of her book 'Gisele', during a press conference in Sao Paulo, Brazil, 06 November 2015. Bundchen presented a book in which she recounts in images her life in the world of fashion. EPA/SEBASTIAO MOREIRA

Δείτε πιο καλλίγραμμο μοντέλο βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα όχι για πρώτη φορά.

Τη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο για το 2016 κυκλοφόρησε το περιοδικό Forbes και για 14η συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούτχεν.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό, το μοντέλο κερδίζει περίπου 30,5 εκατ. δολάρια ετησίως, ενώ μετρά σειρά συμφωνιών με μεγάλες εταιρείες για διαφημίσεις, όπως η Pantene, η Carolina Herrera και η Chanel.

Στη συνέχεια ακολουθούν η Αντριάνα Λίμα, η Κένταλ Τζένερ και η Τζίτζι Χαντίντ. Aπό την πλευρά της, η Κένταλ κατάφέρε να εκτοξευθεί από την 16η θέση στην τρίτη, ακριβώς μετά την Αντριάνα Λίμα, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση χάρη στα «χρυσά» συμβόλαια που έχει υπογράψει με την εταιρεία εσωρούχων Victoria Secret και τη Maybelline.

Συνολικά και τα 20 μοντέλα της λίστας κερδίζουν 154 εκατ. δολάρια ετησίως, ενώ μαζί αγγίζουν τους 200 εκατ. οπαδούς στο Instagram.